LED-verlichting in kleedkamers en clubhuis!

Het was een kort berichtje van Jos, bijna aan mijn aandacht ontsnapt. Goed nieuws, o zo belangrijk in deze tijden. Bovendien een prima bericht voor onze club!

Het goede nieuws werd mogelijk gemaakt door de Club van 100 en de Cobu Boys Klussenclub!

Wat was er aan de hand? Nou, Jos van de Heuvel meldde dat hij samen met Paul van Arnhem de laatste hand had gelegd aan het plaatsen van de LED-verlichting in ons clubhuis. Een mooie prestatie, waaraan de Klussenclub al was begonnen in de afgelopen winter.

Door alle coronaperikelen natuurlijk wat vertraging opgelopen. Dat heeft niemand gemerkt, want ons clubhuis en de kleedkamers mochten toch niet gebruikt worden. Gelukkig is de klus nu toch afgerond, klasse!

De LED-verlichting voor kleedkamers en clubhuis was een van de geschenken van de Club van 100 aan onze vereniging. In het najaar was er al het eerste geschenk: de klussenclub werd voorzien van een prachtige set nieuw gereedschap, zie de foto.

Nu dus het tweede geschenk, de LED-verlichting. Dat is een mooie aanvulling op de Cobu Boys investeringen in duurzaamheid. We hebben immers al zonnepanelen en LED-verlichting op de velden.

Het Jeugdkamp hadden we als Club van 100 ook al steun toegezegd, maar helaas kan het Jeugdkamp niet doorgaan. Dat geld houden we dus nog even in reserve. Hopelijk kan over enige tijd het voetballeven weer redelijk hervat worden en dan zullen we als Club van 100 bekijken hoe we onze vereniging het beste kunnen ondersteunen.

Er komt ook een wijziging in onze Club van 100 commissie. Zoals algemeen bekend verlegt Rein van der Laan langzaam maar zeker zijn aandacht naar een nieuwe woonomgeving buiten Amersfoort. Logisch gevolg is dat hij ook met zijn werk voor de Club van 100 commissie stopt. Jammer, maar begrijpelijk.

We gaan natuurlijk nog op een mooi moment op gepaste wijze afscheid nemen van Rein. Wat meer op de achtergrond, maar achter de schermen was Rein de man die de naambordjes van de Club van 100 leden regelde. Bij de jaarlijkse BBQ was Rein samen met Henk Vliek de absolute master-partytent-opzetter!

Mooie berichten, ook in deze tijden gaan de Klussenclub en de Club van 100 door!

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

Meld je aan via clubvan100@cobuboys.nl en ontvang dan ook de nieuwe sjaal! De commissie van de Club van 100 bestaat uit Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker, en Aaldert Hofman.

Aaldert Hofman, voorzitter Cobu Boys Club van 100

Leave a Comment

(required)

(required)