Hoe is ’t met… Karolin?

Vandaag aandacht voor Karolin, vrijwilliger bij Cobu Boys, en ook voetbalmoeder. Hoe ervaart zij deze periode? Onze verslaggeefster Karin sprak met haar.

Hoi, kun je jezelf even voorstellen?

Zeker! Hoi, ik ben Karolin en moeder van Araz en Valentino (zie foto) die beiden bij Cobu Boys voetballen. Ikzelf ben vrijwilliger bij de club en zit in de evenementencommissie (jeugd). 

Nu met het Corona-virus kan er niet meer gevoetbald worden, heb je nu meer tijd over?

Helaas zijn er geen wedstrijden meer. Als alleenstaande mama is het soms lastig maar wil ik geen wedstrijd van mijn jongens missen. Maar om uit te kunnen slapen op een zaterdag, in plaats van om 7 uur mijn bed uit te moeten, vind ik absoluut geen overbodige luxe! Toch duurt het nu wel lang en mis ik die wedstrijden wel weer. Ik vind het vooral jammer voor alle kids om zo het seizoen te moeten beëindigen.

Sinds vorige week mag er weer getraind worden en daar zijn wij erg blij mee!! Toch is het ook wel weer dubbel allemaal… rare tijden nu eigenlijk he? Hopelijk voor velen toch nog een leuke afsluiting met een training of iets.

Je zei dat je in de evenementencommissie zat. Ligt dat nu helemaal stil?

Er zit best veel tijd in het regelen van evenementen voor de jeugd. Hartstikke leuk om te doen ook, maar ik had aangegeven dat ik niet helemaal stop maar wel de vaste evenementen aan wil houden. Achter de schermen gaat er veel door en wordt er van alles bedacht! Ik hoop dat het jeugdkamp toch op een of andere manier nog door kan gaan! Respect voor alle vrijwilligers die daar heel druk mee bezig zijn.

Helaas zijn er veel evenementen afgelast door de corona. Van welk evenement vond jij dat het meest jammer?

Ja, helaas wel! Stiekem kijk ik ieder jaar toch wel een beetje uit naar de Koningsspelen. We zijn er erg trots op dat we die bij ons op de club mogen organiseren. En wel voor een bijzondere groep kinderen die dat ook echt zien als hun enige uitje van school. We krijgen er ook ontzettend veel waardering voor en des te leuker het organiseren is. Dus ja, dat de Koningsspelen zijn afgelast vond ik het minst leuk.

Bedankt voor dit interview en je tijd!

Heel graag gedaan en hopelijk tot snel op de club allemaal! Op naar “normaal”!

Leave a Comment

(required)

(required)