Technische staf selectie 2020-2021 compleet

Cobu Boys heeft de technische staf voor de selectie van 2020-2021 compleet. Na het aanstellen van Johan Flipse en Jouri Melkert als trainers van het eerste en tweede elftal zijn nu de andere functies ingevuld.

In de technische staf is ook komend seizoen plek voor keeperstrainer Koos Mostert en verzorgers Lia van Daatselaar en Daniël Buth. Zij verlengen hun contract met een jaar. Zij krijgen naast de nieuwe hoofdtrainers nog een paar nieuwe collega’s. Arie van Bemmel is vanaf deze zomer de teammanager. Ook zal er in de persoon van Danny Broodkoorn een nieuwe grensrechter komen. Wesley Lans zal toetreden als assistent-trainer. Hij zal ook actief blijven als speler.

Eerder werd al bekend dat Bert van den Brom stopt als trainer van het eerste elftal. Hij wordt dus opgevolgd door Johan Flipse. die de afgelopen jaren de leiding had over het tweede. Dat elftal krijgt Jouri Melkert als trainer. De voormalig speler van de club keert deze zomer terug op Sportpark Zielhorst.

Naast Bert van den Brom vertrekken ook Aart van Putten, Jos Helmich, Bart de Graaf en Bert de Ruiter uit de technische staf. Cobu Boys wil deze mannen enorm bedanken voor al hun inzet in de afgelopen jaren.

Leave a Comment

(required)

(required)