Hoe is ’t met… Melissa?

Onze jonge verslaggeefster Lisa ging op onderzoek uit. Ze vroeg zich af hoe het met haar trainster van de MO11 gaat in deze moeilijke tijden. Hieronder het antwoord.

Hallo,

Ik ben Melissa, en ik speel zelf in de MO19-1 en ben inderdaad de trainer van de MO11-1.

Ik baalde enorm toen ik te horen kreeg dat het voetballen er dit seizoen niet meer in zat door het Coronavirus. We stonden na een aantal seizoenen eindelijk weer 1e in de competitie. We haalden er alles uit wat er in zat tijdens de wedstrijden, om misschien kampioen te kunnen worden. En toen was het ineens over… Van de ene op de andere minuut. Geen trainingen, geen wedstrijden en ook geen eventueel kampioenschap meer. Balen!

Het voetballen vulde flink wat uurtjes in de week voor mij, want naast het voetballen in mijn eigen team MO19-1 trainde ik ook nog een nieuw Cobu Boys meidenteam als stage voor mijn sportopleiding. Dat doe ik samen met Piet, we trainen de MO11-1.

Ik genoot er echt van als ik de meiden zag stralen op het veld! Ik genoot er van toen ze doelpunt na doelpunt scoorden dit seizoen. Wat was ik trots op die meiden toen ze hun eerste wedstrijd wonnen dit seizoen!

Natuurlijk kan ik door het Coronavirus tijdelijk niet naar school toe. Ik krijg veel online les, zowel theorie als praktijk. Dit vind ik allemaal nog wel even wennen.

Wat ik ook erg mis naast het voetballen? Dat is met dit lekkere weer een terrasje pakken met mijn vriendinnen, de zaterdagavonden gezellig samen zijn met vrienden.  Gelukkig spreek ik de voor mij belangrijke personen nu wel via FaceTime of verantwoord persoonlijk contact! Verder probeer ik zoveel mogelijk thuis te blijven, tenzij ik moet werken.

Ik hoop dat het ‘normale’ leventje snel weer terug is!

Stay safe!

Groetjesss,

Melissa ?

Leave a Comment

(required)

(required)