Bericht van het bestuur (17 maart)

Op maandag 16 maart heeft het Cobu Boys bestuur een extra bestuursvergadering gehouden, volledig telefonisch. Omdat wij onze leden niet of nauwelijks nog ontmoeten, willen wij u graag op deze manier informeren.

Na de maatregelen op donderdag, waarbij het amateurvoetbal werd stilgelegd, ontstond al snel de behoefte aan een extra bestuursvergadering. De vergadering werd gepland voor maandag, na de extra maatregelen die op zondag werden aangekondigd, en na de toespraak van premier Rutte vroeg in de maandagavond.

In de vergadering hebben we een aantal mogelijke scenario’s besproken. Voor elk scenario hebben we de gevolgen voor het voetbal (wedstrijden en trainingen) besproken. Ook hebben we voor elk scenario de financiële gevolgen besproken. Vanzelfsprekend zijn die gevolgen nog lang niet duidelijk, maar we konden wel een eerste verkenning doen.

Op basis daarvan hebben we als bestuur verkend wat dit gaat betekenen voor onze vereniging. Het is natuurlijk duidelijk dat we geen inkomsten in de kantine hebben. We zullen uiterst voorzichtig zijn in onze uitgaven, en kijken waar we onze kosten kunnen beperken. In de komende weken gaan we dit verder uitwerken.

Tot slot hebben we nagedacht over hoe we de betrokkenheid bij elkaar en bij onze vereniging juist in deze tijd kunnen verstevigen. Ook dat zullen we de komende weken verder uitwerken.

Vanzelfsprekend zullen wij u daarover op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. Cobu Boys

Leave a Comment

(required)

(required)