Jouri Melkert nieuwe trainer Cobu Boys 2

Jouri Melkert is vanaf komende zomer de nieuwe trainer van Cobu Boys 2. De voormalig speler van de club neemt het over van Johan Flipse, die het eerste elftal gaat trainen.

”Ik heb zelf contact opgenomen met bestuurslid Damion Dekkers”, vertelt een enthousiaste Melkert. ”Na een gesprek met hem en Johan Flipse was ik overtuigd om aan de slag te gaan als trainer van het tweede elftal. Ik neem de ervaring mee van de afgelopen twee jaar, toen ik assistent was van Femke van Odijk bij KVVA. Daar heb ik een fijne tijd gehad.”

Melkert heeft dus een verleden bij Cobu Boys. ”Ik heb in de jeugd gespeeld en was ook een aantal jaren actief in de selectie. Wat ik kenmerkend vind aan de club is de warmte en de gezelligheid. Ik ben ook vaak als speler van een andere club op bezoek geweest bij Cobu Boys en werd altijd hartelijk ontvangen. Dat vind ik wel het mooie van deze club.”

Melkert is helder als het gaat over zijn doelen. ”Ik ga aankomend seizoen starten met de opleiding UEFA C (TC3) van de KNVB. Deze wil ik uiteraard behalen. Daarnaast wil ik een leuk seizoen gaan draaien bij Cobu Boys, met goed en verzorgd voetbal.”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)