CB1 haalt uit tegen Vliegdorp

Het eerste van Cobu Boys heeft zaterdag korte metten gemaakt met Vliegdorp. De mannen van Bert van den Brom wonnen met 11-0. Bert de Ruiter maakte het veslag.

Vandaag kunnen we in de inhaalwedstrijd tegen Vliegdorp de 2e plaats in onze competitie heroveren, we hebben er zin in!
In de 7e minuut is het, na een mooie combinatie al raak als via Tim Govers en Jaron van de Kamp de 0-1 door Robin van den Brom wordt ingeschoten, 0-1. Diezelfde Robin straft een minuut later een foutje van de verdediging van Vliegdorp onberispelijk af, 0-2! Na 18 minuten gespeeld te hebben scoort Robin bijna zijn hattrick als Mike de Graaf hem van achteruit perfect weet te lanceren…dit keer zit de keeper van Vliegdorp in de weg, er word dus niet gescoord. Een paar minuten later is het wel raak als Tim CG onze Iliass weet te vinden en hem (met een lekkere uithaal) de 0-3 laat scoren.
Nog eens 3 minuten later is het Jaron die in de 16 uithaalt en mooi in de uiterst (beneden)linkerhoek de 0-4 weet te scoren. We zitten inmiddels in de 30e minuut als Robin wederom een verdedigingsfout van onze tegenstander weet af te straffen, 0-5!
6 minuten later neemt Tim net buiten de ‘16’ een vrije trap en zien we de bal langs de muur mooi rechts onderin belanden, 0-6!
In de 38e minuut is het wederom juichen na een mooie actie van Leroy Baum die vanaf links Robin weet te vinden en hem de 0-7 laat inkoppen. Als hierna Wessel Schmidt 2 man passeert en hierna Iliass in stelling brengt om zijn 2e doelpunt van vandaag te laten scoren kunnen we met een comfortabele 0-8 score de rust in.

Goed gevoel

Met 3 verse spelers gaan we met een goed gevoel de 2e helft in. Zo zien we Wesley Lans (na lang blessureleed), Damion Dekkers en Danny de Vries op het veld staan. (Boris Bunnik, Robin en Mike zijn gewisseld).
Nadat Damion Dekkers en Leroy Baum hun doelpogingen over de doellat van Vliegdorp zien gaan is het Wessel Schmidt die op aangeven van Iliass Stremming beheerst in de 49e minuut de 0-9 erin schiet.
In de 58e minuut scoort Iliass Stremming (na assist Leroy) zijn 3e en dus hattrick en staat het 0-10!
Hierna is het ‘ paalraken’ van Damion Dekkers en Wessel Schmidt om daarna in de 71e minuut Wessel de 0-11 in de uiterst rechter benedenhoek te zien knallen.
Dit zal ook de einduitslag worden en we staan weer 2e! Volgende week ‘uit’ tegen Eemnes, tot dan!

Leave a Comment

(required)

(required)