Teleurstelling in Utrecht.


Dames 1 vertrok afgelopen zaterdag optimistisch richting Utrecht, waar zij zouden spelen tegen de dames van Odysseus 5. Bij aankomst was het even zoeken waar zij zich moesten melden en bij navraag werden ze doorgestuurd naar ‘De Blokhut’, waarachter de voetbalvelden lagen. Met alle tassen, ballen, andere materialen en kledingtas meldden ze zich bij ‘De Blokhut’ waar ze te horen kregen dat ze met alle spullen weer terug konden naar het begin van het sportpark, omdat daar de kleedkamers waren. Dus met al een halve warming up en ruim een kwartier verspeeld met heen en weer lopen, kwam het team uiteindelijk bij het veld waarop gespeeld moest worden. Een vreemd veld zoals bleek, met vreemde afmetingen en witte en oranje lijnen. Het voetbalveld lag binnen de oranje lijnen, wat voor het gastteam voor geen enkel probleem zorgde, omdat zij altijd op dat veld spelen. Echter voor de dames van Cobu Boys was het heel verwarrend. Ballen waren eerder uit, omdat ze dachten dat de bal nog anderhalve meter verder kon tot de witte lijn en ingooien deden zij ook vanaf de witte lijn, in plaats van anderhalve meter verder het veld in vanaf de oranje lijn. Een hoop frustratie, misverstanden en dan ook nog de eerste goal van het seizoen tegen. In eerste instantie kon Iris de bal nog houden, maar helaas werd hij er vervolgens toch nog ingetikt. Met een 1-0 verlies kwamen ze uiteindelijk teleurgesteld van het veld. Toch was er genoeg om wel tevreden over te zijn. Het team toonde inzet, Raahki uit de MO17 was mee, Esther maakte haar eerste speelminuten weer, Dana hield op de doellijn nog heel knap een bal tegen en ze bleven elkaar positief coachen. Èn het was een mooie zonnige dag, 21 graden en dat op 26 oktober! De dames kijken weer positief uit naar de volgende wedstrijd, thuis, op een veld met alleen maar witte lijnen, tegen de koploper Woudenberg.

WOTM… Dana Visser

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)