CB1 maakt korte metten met Eemboys

Het eerste van Cobu Boys heeft zaterdag korte metten gemaakt met Eemboys. De ploeg van Bert van den Brom won met 8-2. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Vandaag wacht ons een niet te onderschatten tegenstander, het Eemboys van Treenert Rib. Omdat onze Matthijs Nieman geniet van een vakantie hebben we wijze van proef Kheibar Mangal centraal achterin staan. We zijn benieuwd hoe dit gaat uitpakken….
De eerste kans is voor Damion Dekkers als hij, op aangeven van de kersverse vader Mike de Graaf alleen voor het doel van onze tegenstander verschijnt..via de keeper wordt het een corner en meer niet.
In de 10e minuut doet onze keeper Sander van Andel hetzelfde. Hij stompt, na een snelle uitval van Eemboys een schot tot corner.
Twee minuten later staan we plotseling op een 0-1 achterstand als een corner van onze tegenstander mooi wordt ingekopt. Het is maar goed dat Sander een minuut later zeer alert is; door goed uitkomen voorkomt hij een tweede tegentreffer.Hierna zijn wij in de 22e minuut gevaarlijk als Wessel Schmidt vanaf links met een mooie voorzet Tim CG weet te bereiken die over kopt.
Drie minuten later mogen wij een vrije trap nemen en is het diezelfde Tim Govers die niet wacht en onze tegenstander verrast door snel de gegeven vrije trap in te schieten. Via de verbaasde keeper gaat de bal rechts het netje in, 1-1! Dit zal ook de ruststand worden.
Na de thee gaan we gelijk voortvarend van slag als op aangeven van Kheibar onze Robin van den Brom vanaf links snoeihard op de paal knalt.
Even daarna zien we een aanval uit het boekje als Damion op Tim geeft, die met een mooi hakballetje Wessel bereikt die de 2-1 in de linkerhoek schiet.
We zitten inmiddels in de 51e minuut als Tim vanaf rechts met een perfecte voorzet Robin bereikt die het even perfect afmaakt, 3-1!
7 minuten later scoren we wederom als een genomen corner van Wessel onberispelijk door Robin in de linkerhoek wordt ingekopt, 4-1!
In de 66e minuut weet Robin met een pass op maat Tim te vinden die na een mooie aanname van de bal alleen voor de keeper van Eemboys verschijnt. Dit keer wordt er niet gescoord…de keeper redt!
Een minuutje later is het wederom de keeper van onze tegenstander, die na een mooie aanval Tim wederom belet om te scoren.
In de 68e minuut is het wel raak als Wessel op Tim geeft die Robin zijn derde en dus hattrick laat scoren, 5-1!
Acht minuten later wordt Wessel in het strafschopgebied van onze tegenstander onderuit gehaald en gaat hij zelf de gegeven penalty nemen. Dit doet hij als vanouds door de 6-1 in de uiterst linkerhoek te schieten.
Onze tegenstander krijgt hierna in de 83e minuut ook een penalty. In eerste instantie stopt Sander, maar helaas voor hem wordt er in de rebound alsnog gescoord, 6-2.
Twee minuten later zijn wij weer aan de beurt met scoren als Robin na een fraaie actie vanaf links geeft op Cumali Karaman die in de uiterste linkerbovenhoek knalt, 7-2!
Even daarna kan 1 van de uitblinkers van vandaag, Jaron van de Kamp ook nog scoren. Helaas schiet hij op aangeven van Wessel net naast.
Wie niet naast schiet is Tim die in de 88e minuut, na weer een mooie aanname de einduitslag op 8-2 brengt!

Man of the Match

Man of the match?
Was het Jaron die zeer sterk speelde of de heerlijk bikkelende Mike de Graaf? Wat dacht u van Robin met zijn hattrick of Tim die 2x scoorde? Ach eigenlijk kwam iedereen wel in aanmerking. De supporters kozen vandaag unaniem voor Wessel, hij is vandaag ‘the man”, gefeliciteerd!