CB1 brengt met zege eerbetoon aan Adrie Hasenbos

Het eerste van Cobu Boys won zaterdag met 0-4 van SEC. De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan clubman Adrie Hasenbos. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Afgelopen week overleed onze trouwe supporter, barkeeper, fotograaf, gastheer en zeer gewaardeerde clubman Adrie Hasenbos. Natuurlijk staan we voor de wedstrijd uit respect een minuut stil voor hem en willen wij, zijn vandaag aanwezige zoon Adrie Hasenbos een mooie wedstrijd laten zien.
We gaan meteen lekker van start. Zo zien wij in de 2e minuut Wessel Schmidt een corner nemen waaruit Cumali Karaman vanaf 20 meter hard uithaalt…naast!
6 minuten later geeft Damion Dekkers op Iliass Stremming die in de ‘16’ uithaalt maar de keeper van SEC op zijn weg vind.
Even later knalt, op aangeven van Oualid El Kadouri diezelfde Iliass op de lat! Het wordt tijd voor een doelpuntje.
In de 12e minuut is het zover als Cumali perfect Iliass weet te vinden die het heel mooi afmaakt, 0-1!
Een paar minuten later brengt Oualid de jarige Robin van den Brom in stelling…hij haalt in één keer uit…maar net rechts naast!
In de 18e minuut schuift Damion op aangeven van Wessel de bal in het netje van onze tegenstander…buitenspel wordt er echter gegeven.
Zoals u leest is het eenrichtingsverkeer vandaag. In de 25e minuut betaalt dit zich uit als Robin onze Damion weet te vinden die de gegeven bal keurig in de uiterste linkerhoek van onze tegenstander weet te plaatsen, 0-2!
We zitten inmiddels in de 39e minuut als Oualid het veld terecht met rood moet verlaten. Met 10 man moeten we verder.
Ondanks een mannetje minder krijgen wij de kans op 0-3 als Cumali vanaf links een vrije trap neemt die door Leroy Baum wordt ingekopt…net naast!
Voor je het weet zit deze 1e helft erop en gaan we aan de thee.

Tweede helft

De thee is zojuist genuttigd en we gaan door met het creëren van kansen.
46e minuut…Wessel brengt Robin in scoringspositie….geen doelpunt maar via de tegenstander een corner.
50e minuut… Boris Bunnik opent op Robin, die Wessel weet te vinden die inschiet… de keeper van SEC redt. 7 minuten later is het Wessel die vanaf links geeft op Iliass die Robin in de 16laat uithalen…de keeper van SEC stopt zijn inzet. Zoals jullie lezen blijft het kansen regenen.
Het is inmiddels de 61e minuut als Cumali met een geweldige uithaal vanaf 20 meter uithaalt…over!
Hierna wordt Iliass gewisseld voor Jaron van de Kamp.
Even later is Damion zeer alert als hij via een verdediger van SEC de bal verovert, hij maakt er keurig 0-3 van!
Met deze stand kan er wel een dubbele wissel vanaf.
Wessel en Robin gaan eruit en worden vervangen door Tim CG en Kheibar Mangal.
Hierna zien we in de 75e minuut een geweldig mooie steekbal van Kheibar op Damion die hierdoor 1 op 1 voor de keeper van SEC komt…via diezelfde keeper wordt er naast geschoten.
Een minuutje later knalt Jaron op aangeven van Kheibar tegen de keeper van SEC aan.
Ondanks het droge weer vandaag blijft het dus qua kansen regenen.
Nu nog even benutten denkt Jaron in 80e minuut…op inzet verovert hij de bal van onze tegenstander en schiet hij schitterend via de binnenkant linkerpaal de 0-4 in!
Dit zal ook de einduitslag worden, een verdiende overwinning!

Man of the match

Man of the match? Naar mijn mening waren het er twee die hiervoor in aanmerking kwamen. Een daarvan was Leroy. Wat een passie en inzet, een voorbeeld hoe je de strijd aan moet gaan! Die andere was Damion. Hij speelde gewoon ouderwets goed en scoorde 2x! Zijn doelpunten en vreugde (en van binnen verdriet) deelde hij zichtbaar met de aanwezige Adrie Hasenbos jr., wat een kanjer zeg, diep en diep respect!