Verrassing voor Luca

Tja, dan kijk je raar op. Staan er ineens 18 teamgenoten bij je op de stoep. Totaal onverwacht. En ze komen niet alleen binnen, ze komen ook nog bij je eten! Dan is het toch wel heel fijn dat je zelf de eigenaar van Italiaans restaurant Da Luca bent!

Het idee ontstond vorig jaar bij Jan Ligtermoet: zullen we een keer met z’n allen bij Luca gaan eten? Je moet weten dat Luca al jaren bij de Krasse Knarren speelt. Een originele, karakteristieke Italiaan, met onnavolgbare acties, en met onnavolgbaar temperament. Wisselt grandioze acties moeiteloos af met onmogelijke missers. We willen hem geen week missen!

Luca en zijn vrouw runnen het Italiaanse familierestaurant Da Luca aan de Bloemendalsestraat, in het centrum van Amersfoort. Een fijn restaurant, dat natuurlijk op woensdag gesloten is, want dan trainen de Cobu Boys Krasse Knarren!

Donderdagavond was het zover, na maanden voorbereiding. We hadden gereserveerd onder een andere naam, om de verrassing compleet te maken. Toen we binnenkwamen, stond Luca in de open keuken pizza’s te bereiden. Hij keek zijn ogen uit toen wij daar met z’n allen stonden.

Afijn, het werd een fantastische avond. Heerlijk gegeten, gezellig bijpraten en veel lol. Aan het eind van de avond natuurlijk even bijpraten met de gastheer.  

Een onvergetelijke avond voor de Krasse Knarren. Met heel veel dank aan Luca, zijn vrouw, en de gastvrije dames van de bediening!

Een avond, zeker voor herhaling vatbaar.

Attachment

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)