Dames 1 van Cobu Boys klaar voor het nieuwe seizoen.

Dames 1 van Cobu Boys is na een zwaar seizoen en vele blessures voortvarend gestart in het nieuwe seizoen. Na bovenaan in de bekerpoule te zijn geëindigd, speelde het team onder leiding van Piet Ouwerkerk haar eerste competitie wedstrijd in Baarn tegen de dames van TOV. Heel het team was aanwezig, ook de 4 (langdurig) geblesseerden en de door salmonella uitgeschakelde Carmen, wat een teamgeest! Jennifer en Isa (15!) van de MO19 droegen hun steentje bij. Keepster Iris gunde de tegenstanders in de beker geen enkele goal en ook nu hield ze de goal leeg. In de eerste helft scoorde Inge met een genadeloze kopbal na een prachtige cornerbal van Lonneke. Na de rust wist zij ook de 0-2 en de 0-3 te scoren, wat dan ook de eindstand was en haar (wo)man of the match maakte. Komende zaterdag ontvangen de dames het team van Vriendenschaar op Sportpark Zielhorst.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)