Club van 100: dat was een mooi seizoen!

De Club van 100 heeft een heel mooi seizoen achter de rug! Een seizoen waarin we veel voor onze vereniging konden doen, en dat werd door veel mensen gezien en gewaardeerd. Met als resultaat dat het ledenaantal van de Club van 100 dit seizoen spectaculair is gestegen, naar meer dan 75 leden!

Het Bierfest dat we in oktober voor onze leden organiseerden, was zeer geslaagd. Een gezellige avond, omlijst met toepasselijke hapjes en drankjes. In december konden we aan alle leden van de Club van 100 weer een uitstekend kerstbrood uitreiken. Dat gebeurde tijdens de derby van Cobu Boys tegen KVVA, en het leverde meteen 8 nieuwe leden voor de Club van 100 op.

Het belangrijkste is natuurlijk wat we voor onze vereniging konden doen. Dat waren natuurlijk de dug-outs, en ook de zonwering in het clubhuis. Twee zeer zichtbare cadeaus waar iedereen binnen de club voordeel van heeft. Mooie bestedingsdoelen die we konden realiseren.

De Club van 100 werkt heel nauw samen met de Cobu Boys Klussenclub om dit mogelijk te maken. Zonder deze mannen was het niet mogelijk geweest. De waardering voor al het werk dat de Klussenclub voor de Club van 100 heeft gedaan, hebben we ook aan hen laten merken. Bij het jaarlijkse afsluitende etentje van de Klussenclub hebben wij namens de Club van 100 een mooie financiële bijdrage aan de Klussenclub gegeven als waardering!

Voor het komende seizoen hebben we ook al spectaculaire plannen. Want dan bestaat de Club van 100 precies 20 jaar, en dat gaan we vieren! Reserveer alvast vrijdagavond 6 september in uw agenda!

De commissie voor de Club van 100 heeft dit seizoen weer met veel plezier gewerkt om deze dingen mogelijk te maken. Daar gaan we mee door!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman.

Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)