Cobu Boys 1 in nacompetitie

Komende zaterdag 1 juni speelt Cobu Boys 1 in de eerste ronde van de nacompetitie. De tegenstander is voetbalvereniging Eemnes. De wedstrijd in Eemnes begint om 14.30. De inzet van deze nacompetitie is promotie naar de 3e klasse!

In de eindstand van de competitie bereikte Cobu Boys 1 een mooie vierde plaats. Omdat ’t Gooi al kampioen is, en door het uitvallen van AS ’80 halverwege de competitie, verliep het toewijzen van de periodetitels anders dan we gewend zijn. De nummers 2, 3, en 4 van de eindstand gaan meedoen in de nacompetitie, en dat zijn Baarn, Eemboys, en Cobu Boys.

Eemnes is dus de tegenstander in de eerste ronde. Het is 1 wedstrijd, en de winnaar gaat door naar de tweede ronde. De winnaar van de tweede ronde komt daarna uit in de finale van de nacompetitie. Alleen de winnaar van die finale gaat naar de 3e klasse. De verliezers blijven in de 4e klasse.

U komt Cobu Boys toch ook aanmoedigen in Eemnes?

Leave a Comment

(required)

(required)