CB1 ondanks nederlaag naar nacompetitie

Ondanks een 4-1 nederlaag tegen BVV heeft CB1 zich geplaatst voor de nacompetitie. Bert de Ruiter maakte het verslag

Vooraf is er berekend dat 1 punt genoeg is om een plaats in de nacompetitie veilig te stellen, onze jongens kunnen dus aan de bak!
Na een corner van Cumali, waaruit Wesley Lans maar net naast kopt, is het BVV dat door balverlies van Cobu Boys in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong komt.
Even later speelt Wesley op Damion Dekkers die Iliass Stremming weet te vinden. Iliass speelt zich vrij en haalt uit….zijn schot gaat over.
1 minuutje na deze actie komt onze tegenstander op 2-0. Wat een domper zeg!
In de 20e minuut proberen we wat terug te doen als via Boris Bunnik onze Melvin Kramer vanaf rechts de keeper van BVV zijn schot ziet keren. Na 25 minuten gespeeld te hebben last scheidsrechter Michael Haije een drinkpauze in en hopen we dat onze jongens hierdoor beter gaan spelen. Niets is minder waar, want buiten een schaarse aanval van Cobu Boys (een schot van Iliass dat door de keeper van BVV wordt gekeerd) is de wedstrijd tot aan het rustsignaal niet om aan te zien.

Tweede helft

De 2e helft gaan we beginnen met Jaron van de Kamp die Melvin vervangt.
In de 49e minuut scoort BVV 3-0 en na nog een wissel (Tom Winter vervangt Cumali) zelfs in de 55e minuut met een vrije trap de 4-0!
Hierna proberen we deze achterstand wat draaglijker te maken. Het is Batu Nuri Demir die, net ingevallen voor Iliass zijn inzet gestopt ziet worden door de keeper van BVV. Ook Mike de Graaf probeert het van afstand, maar ziet zijn schot rechts naast gaan.
Batu probeert het hierna vanaf 20 meter, maar de keeper van BVV is in vorm vandaag en verricht een mooie redding.
Daarna is Wesley dichtbij een doelpunt. Hij ziet zijn kopbal echter tot corner getikt worden door de doelman van onze tegenstander. In de 83e minuut krijgt Damion een dot van een kans..hij schiet naast. Daarna probeert Damion het wederom…het is echter de keeper van BVV die het vertikt om ons te laten scoren.
Als in de 87e minuut Wesley in de 16 wordt onderuit gehaald besluit de scheidsrechter een penalty te geven. Het is Jaron die deze keurig inschiet, 4-1. (zijn 1e doelpunt sinds hij in Cobu Boys 1 speelt!).

Nacompetitie

Even daarna klinkt het eindsignaal en kunnen we concluderen dat we vandaag een verdiende nederlaag oplopen en dat ons spel zeer beneden ons normale niveau was. Het goede nieuws is dat we ondanks deze nederlaag toch de nacompetitie weten te behalen omdat onze concurrent verliest. Tja en dan rest ons maar 1 ding. Deze wedstrijd snel vergeten en ons opladen voor de 1e wedstrijd in de nacompetitie. Gezien het gegeven dat wij veel meer in ons mars hebben dan hetgeen we vandaag lieten zien is er nog volop hoop dat we er volgende week met zijn allen wel staan. Dat gaan we dus zien! We spelen dan om 14.30 uur uit tegen Eemnes, tot dan!