CobuBoys zoekt meisjes en dames

Cobu Boys heeft al jaren een stel leuke meisjesteams, die behalve dat ze heel succesvol zijn, het samen ook heel gezellig hebben. Sinds het seizoen 2018-2019 heeft Cobu Boys naast twee meisjes teams ook een (heel jong) Dames 1 elftal.

De meisjes en dames nemen steeds meer een belangrijke plek in tussen de Boys. De dames van het eerste elftal zijn dit seizoen geheel in het nieuw gestoken en het bestuur heeft ervoor gezorgd dat ze, net als de selectie Heren 1, op trainingskamp konden.

Voor komend seizoen zoekt Cobu Boys nog versterkingen voor de meisjesteams en het dames elftal.

Voor de meisjesteams zijn wij op zoek naar speelsters in de leeftijden 9 t/m 18 jaar (jongere speelsters zijn natuurlijk ook welkom!). Voor de dames hebben wij plaats voor speelsters vanaf 16 jaar.

Denk jij dat je je tussen deze meisjes of jonge dames thuis voelt en plezier en prestatie voor jou belangrijk zijn, meld je dan aan om eens kennis te maken en woon vrijblijvend een training bij op maandag- of woensdagavond.

Wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met;

Voor Dames1  

Suzanne Flipse                               Piet Ouwerkerk

0613-889 169                                 0614-343 821

suzanne.flipse@gmail.com          pietouwerkerk@gmail.com

Voor meisjes

Piet Ouwerkerk

0614-343 821

pietouwerkerk@gmail.com

Leave a Comment

(required)

(required)