CB1 maakt gehakt van ASV

Hekkensluiter ASV´65 kreeg zaterdag een pak slaag in Amersfoort. De ploeg uit Ankeveen werd met 10-0 verslagen. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Zonder de geblesseerde Robin van den Brom treffen we vandaag hekkensluiter ASV’65 uit Ankeveen.
Balsponsor Piet Vastenburg verwacht dat zijn investering wordt omgezet in een klinkende overwinning….ga er maar aan staan!
We gaan goed van start en leggen vanaf minuut 1 druk op onze tegenstander. In de 10e minuut levert dit bijna een treffer op als Cumali op dat moment zijn (inmiddels) 3e corner neemt die door Wesley Lans snoeihard wordt ingekopt…. zijn inzet wordt door een verdediger van ASV’65 van de doellijn gehaald.
Even daarna is het wel raak als Damion Dekkers goed doorzet in de ‘16’ van onze tegenstander, 1-0!
Een paar minuten later is het Iliass Stremming die koelbloedig is in diezelfde ‘16’, hij scoort de 2-0!
Als daarna via een perfecte voorzet van Boris Bunnik onze Mike de Graaf over knalt en Cumali bijna de keeper van onze tegenstander met een lob weet te verassen weet je gewoon dat de volgende kans erin zal gaan. Het is dan ook totaal geen verrassing als Damion in de 17e minuut met een mooie lob over de keeper van ASV’65 de 3-0 scoort. ( goed gezien van Damion overigens).

Hattrick

Drie minuten later is het alweer raak als Iliass, op aangeven van Damion de 4-0 erin schiet. Daarna is het 19 minuten behelpen totdat Cumali in de 39e minuut besluit om met een mooie voorzet Iliass te bedienen die de gegeven bal in de uiterst rechterbenedenhoek krult, 5-0 en dus een onvervalste hattrick voor Iliass!
Twee minuten later is het (wederom!) Cumali die met een assist Dennis van Westerlaak perfect de 6-0 in de rechterhoek laat scoren. Met een voorsprong van 6-0 gaan we de rust in.
De 2e helft gaan we starten met Melvin Kramer die Tom Winter vervangt.
Het is Melvin die in de 50e minuut Damion perfect weet te vinden die uithaalt, zijn 3e doelpunt vandaag, 7-0!
5 minuten later geeft Gian Ders vanaf links op Melvin die in 1x uithaalt…net niet!
En dan zien de toeschouwers in de 56e minuut een actie van Damion op links…hij kan zelf scoren maar is totaal niet zelfzuchtig en geeft af op Denis die zijn 2e doelpunt scoort, 8-0!
Trainer Bert besluit hierna een dubbele wissel toe te passen. Iliass en Mike krijgen rust en Jelle Bakker en Lambert Bax mogen de komende 30 minuten aan de bak.
We zitten inmiddels in 60e minuut als de vandaag goed spelende Jaron van de Kamp vanaf links voorgeeft op Melvin die uithaalt…de keeper van ASV’65 keert zijn inzet.
Hierna zien we Lambert uithalen…hij schiet over.

Vierde doelpunt Damion

In de 66e minuut is het Cumali (hij speelde zeer verdienstelijk vandaag) die met een mooie pass Damion weet te vinden…Damion haalt uit en scoort via de onderkant lat zijn 4e doelpunt, 9-0!
Na dit doelpunt is het Cumali die vanaf 19 meter tegen de doellat van onze tegenstander knalt en daarna Gian die maar net over diezelfde doellat over schiet.
In de 80e minuut is het bijna (weer) raak als via een steekpass van Damion onze Boris vanaf links strak voorgeeft op Dennis die bijna (ook) een hattrick scoort…helaas voor hem (en ons) zit de keeper van onze tegenstander hem in de weg.
4 minuten later hetzelfde verhaal…op aangeven van Damion…Dennis schiet in…keeper ASV’65 red!
In de 85e minuut is er voor de keeper van onze tegenstander geen redding meer mogelijk als na een geweldig mooie actie van Jaron de bal belandt bij Boris die de 10-0 scoort!
Na 10 doelpunten gezien te hebben fluit de scheidsrechter met een mooi deuntje het eind van deze wedstrijd af.
Man of the match? Was het Iliass met zijn zuivere hattrick? Of Denis met bijna 3 doelpunten? Wat dacht je van Cumali (3 assists)vandaag? Boris die wederom super speelde? Sander van Andel die met een gekneusde vinger de 0 hield?
De supporters waren het unaniem eens…het werd Damion…met 4 doelpunten en de nodige assists …hij is de man of the match vandaag, gefeliciteerd!!!!