CB1 haalt uit tegen OSO: 6-0

Na twee nederlagen op rij was er zaterdag weer een overtuigende overwinning voor het eerst van Cobu Boys. OSO werd met duidelijke cijfers verslagen: 0-6. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Als wij onze 3e positie in de competitie willen behouden zullen we moeten winnen tegen OSO. In een eerder treffen werd het 3-3, een wedstrijd van (te veel) gemiste kansen. 
Onze jongens beloven vooraf dat zij vanaf minuut 1 scherp zijn vandaag, dit belooft wat!
Na 3 minuten gespeeld te hebben is het (bijna) raak als Robin van den Brom de 0-1 inkopt. De scheidsrechter denkt er echter anders over en keurt dit doelpunt af. Enkele minuten later valt er niets af te keuren als Robin een vrije trap neemt die met veel moeite uit het doel wordt gestompt door de keeper van OSO…. Iliass Stremming is alert en scoort de 0-1.
Hierna zien we in de 11e minuut een mooie aanval als Wesley Lans van achteruit opent op Robin die via via vanaf links perfect de inlopende Dennis van Westerlaak weet te vinden, 0-2!
Een minuutje later is het weer raak als Cumali Karaman met een mooie steekpass Iliass weet te vinden die Robin vanaf links de 0-3 laat scoren, wat een mooie aanval zeg!
Hierna volgt een dompertje als Iliass met een hamstringblessure het veld moet verlaten. Hij wordt vervangen door niet de minste, Damion Dekkers!
In de 18e minuut neemt Robin vanaf links een (korte) corner. Via Didier Derks haalt hij uit…de bal gaat voorlangs naast.
Drie minuten later is het diezelfde Robin die vanuit een vrije trap (net buiten de 16) tegen de lat van onze tegenstander knalt.
We denderen door….
In de 29e minuut neemt Cumali een corner waaruit Damion bijna scoort. Zijn inzet wordt door een verdediger over de lat tot corner getikt.
Een minuutje later is het Wesley die vanaf ruim 30 meter uithaalt en een werelddoelpunt scoort…hij ziet de keeper van OSO iets te ver van zijn doel staan en weet perfect in uiterst rechterhoek de 0-4 te scoren, lekker hoor!
We denderen door….
De vandaag goed spelende Jaron van de Kamp laat zich (ook) zien in de 34e minuut nadat hij de bal van zijn tegenstander heeft veroverd 
en op Robin geeft die rechts naast schiet…een ‘haartje’ scheelt het!
Even later is daar de 1e kans voor OSO als zij geheel vrij voor Sander van Andel naast schieten.
Hierna moet Sander voor het eerst in deze wedstrijd echt aan de bak…hij tikt een verrassend afstandsschot van onze tegenstander tot corner. 
Daarna zien we Tom Winter in de 44e minuut goed doorzetten en scoren…helaas voor ons ziet de scheidsrechter het anders en keurt hij dit zuivere doelpunt af en gaan we met een (toch wel) comfortabele 0-4 voorsprong de rust in.

Tweede helft

De 2e helft is nog geen minuut gespeeld als wij een mooie aanval zien via vele schijven waaruit Gian bijna scoort, hij schiet net links naast. In de 53e minuut gaat een vrije trap van Robin over de doellat van OSO en drie minuten later schiet Cumali, na een mooie actie van Tom links in, de keeper van OSO stopt zijn inzet.
Als hierna Gian vanaf links Wesley in staat brengt om (best ver) over te schieten en daarna diezelfde Wesley vanaf 18 meter vol uithaalt maar de doelman van OSO zijn inzet ziet redden besluit trainer Bert te wisselen.Melvin Kramer komt erin voor Tom en Jelle Bakker gaat Cumali vervangen.
We blijven hierna kansen creëren. Wat dacht je van Boris Bunnik die in de 70e minuut Dennis van Westerlaak in stelling brengt? Oké, Dennis scoort niet maar dat doet Melvin even later mooi wel na een mooie ‘combi’ tussen Damion en Robin, 0-5!
Het is het 1e doelpunt ooit van Melvin voor Cobu Boys 1, dit smaakt naar meer!
We denderen door…..
In de 75e minuut geeft Robin op Damion die het net niet weet af te maken en daarna is het Wesley die over kopt…even later is het Robin die op aangeven van Melvin uithaalt, naast!
In de 84e minuut probeert Boris het van afstand…zijn schot wordt gekeerd door de keeper van OSO.
Dan wordt het de hoogste tijd om wel te scoren en dat zien wij dan ook in de 87e minuut als Melvin keurig de 0-6 scoort. Als de scheidsrechter in de laatste minuut van deze wedstrijd Jelle ziet uithalen en de keeper van OSO zijn inzet weet te keren, vindt hij het welletjes…hij fluit af en wij winnen dik verdiend met 0-6.

Man of the match

Man of the match? Was het Mike de Graaf die foutloos speelde of de onverzettelijke Boris? Wat te denken van Melvin die als invaller 2x scoorde? Lastig om te kiezen, zeker omdat wij vandaag als team met zijn allen e.

en goede prestatie wisten neer te zetten. Er was er 1tje die extra opviel…dat was onze sympathieke Limburgse vriend die lekker combineerde en zeer goed speelde, Gian! Hij is the man vandaag, gefeliciteerd.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)