COBU BOYS is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

In december 2018 is er een nieuw bestuur aangetreden dit bestuur bestaat uit vier personen:

  • Lenny van Valkenhoef 
  • Damion Dekkers                             
  • Jeffrey van Kessel                          
  • Hien The                                            

In de afgelopen maanden is het ons helaas nog niet gelukt om de vacante posities binnen ons bestuur op te vullen. Wij zijn dus nog altijd heel hard op zoek naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester. Zie onderstaande profielen

Profiel Penningmeester

Heeft financiële en leidinggevende ervaring · Is accuraat in woord, daad en op schrift.  · Beschikt over goede communicatieve vaardigheden · Is besluitvaardig, zeker op financieel gebied. · Kan financiële besluiten altijd uitleggen en /of toelichten. · Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers e.d.) · Is daadkrachtig, doortastend en duidelijk over club financiën · Heeft het vermogen om breed samen te werken. · Een voetbalhart is een pré · Heeft zicht op het financiële reilen en zeilen van de (hele) vereniging

Tijdsbelasting: 2 tot 3 uur in de week

Profiel Voorzitter

Heeft bij voorkeur bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring · Beschikt over goede communicatieve vaardigheden · Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden · Is besluitvaardig · Beschikt over inlevingsvermogen (sporters, vrijwilligers, coaches, trainers e.d.) · Is doortastend · Woonachtig in de omgeving van Amersfoort · Heeft het vermogen te delegeren · Een voetbalhart is een pré · Heeft zicht op het reilen en zeilen van de hele vereniging

Tijdsbelasting 6 tot 7 uur in de week teruglopend naar 4 tot 5 uur in de week

Voor aanmelding voor / vragen over bovenstaande bestuursfuncties kunt u mailen naar bestuur@cobuboys.nl. Wij hebben uw hulp hard nodig!

Leave a Comment

(required)

(required)