CB1 hervat competitie met gelijkspel tegen OSO

De hoofdmacht van Cobu Boys heeft de competitie hervat met een 3-3 gelijkspel tegen OSO. In de tweede helft kregen de mannen van Bert den Brom talloze kansen om de winst veilig te stellen, maar meer dan 1 punt leverde het duel uiteindelijk niet op. Bert de Ruiter maakt het verslag.

Na een enerverend trainingskamp vervolgen wij de tweede helft van onze competitie met een wedstrijd op kunstgras tegen OSO. Het is onze tegenstander die als eerste scoort, in de 9e minuut staat het 0-1 en zijn wij (hopelijk) wakker geschud.
De 1e kans voor Cobu Boys is 4 minuten later als Robin van den Brom maar net naast schiet. Hierna zien we Robin in de 20e minuut uit een corner van Cumali Karaman over koppen.
Het is Dennis van Westerlaak die een minuut later verwoestend in de 16 uithaalt, 1-1! We zitten inmiddels in de 29e minuut als Jaron van de Kamp zich op rechts mooi vrij speelt en Robin weet te vinden die maar net naast tikt, bijna 2-1. Een minuutje later staat het echter 1-2 als OSO het net wel weet te raken.

We gaan dan maar op zoek naar de gelijkmaker en dat gebeurt ook in de 33e minuut als de keeper van OSO een bal niet onder controle kan houden en Robin alert de 2-2 in de uiterst linkerhoek weet te schieten. Daarna zien we even later Cumali perfect passen op Robin die scoort….helaas wordt er buitenspel gegeven. Diezelfde Robin scoort in de 37e minuut wel een ‘echte’ nadat Wesley Lans hem van achteruit op maat weet te vinden….vanaf links speelt Robin zich eerst mooi vrij om daarna zuiver in de rechterhoek de 3-2 aan te tekenen. Voor het rustsignaal krijgen we nog 2 enorme kansen, maar zit de keeper van OSO ons in de weg als zowel Iliass Stremming en Dennis hun doelpogingen gestrand zien worden.

De 2e helft……..
Dit zal een helft worden die we niet gauw zullen vergeten…wat een kansen!
De 1e kans…via Cumali krijgt Damion Dekkers de mogelijkheid om geheel vrij voor de keeper te scoren, hij schiet over.
2e kans….uit een corner van Iliass kopt Robin naast/over.
3e kans…deze is voor OSO, ook zij missen een geweldige mogelijkheid om te scoren en gelukkig voor ons gaat de bal ver naast het doel van Sander van Andel.
4e kans…. via Robin weet Damion (echt echt) nipt naast te schieten.
Hierna even wisselen. Batu Nuri Demir vervangt Iliass.
We gaan hierna verder met het (niet) verzilveren van kansen.
De 5e…Damion gaat alleen op de keeper van OSO af, meer dan een corner levert het niet op.
6e kans…een corner van Batu wordt over gekopt door Wesley.
7e kans…een pegel van Robin gaat net links naast.
8e kans…de zoveelste corner van Cumali wordt door Mike de Graaf over gekopt.
9e kans….Wesley speelt op Damion die vanaf links uithaalt, de keeper van OSO red alweer!
Na al deze kansen wordt het tijd om nog maar een keer te wisselen. Damion wordt vervangen door Tom Winter.
Nadat Robin in de ‘16’ heeft uitgehaald en de keeper van onze tegenstander zijn inzet heeft weten te keren is het OSO die weet te scoren…zij wel, 3-3!
Met nog een paar minuten te spelen gaan we op jacht naar de winnende treffer. Mike kan deze winnende vlak voor tijd maken…helaas voor ons gebeurt dit niet, zijn inzet wordt gekeerd door de keeper van OSO.
Het blijft 3-3!
Ook bij een wedstrijd van de gemiste kansen is er de verkiezing van the man of the match. Zelf had ik Dennis, Robin en Jaron hiervoor op mijn netvlies staan. Onze trouwe supporters gaven de doorslag. Zij zagen een vandaag iemand goed verdedigen, opkomen en mooie acties maken. Zijn naam?