Kerstgroet van Club van 100

De Club van 100 van Cobu Boys wenst u allen hele fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling!

Voor de Club van 100 is het jaar 2018 bijzonder succesvol geweest. Topper van het jaar was natuurlijk het feit dat we twee zelfgebouwde dugouts op het kunstgrasveld aan de club konden schenken. Een gift waar alle leden profijt van hebben, dat is ons doel.

Dat doel bereikten we ook met de aanschaf van de mooie gele zonwering in ons clubhuis. In de hete zomer bewees dit geschenk direct veel waarde. In het voorjaar hadden we vanuit de Club van 100 al hesjes voor de vrijwilligers aangeschaft. Die zijn blijkbaar zo mooi, dat bijna niemand ze durft te gebruiken…?

In oktober organiseerden we een zeer geslaagd Bierfest voor onze leden. De stemming zat er goed in, en dat tekent uitstekend de sfeer binnen de Club van 100.

Deze laatste maand van het jaar was ook een topper! Natuurlijk zorgden we weer voor een smakelijke kerstattentie voor alle leden van de Club van 100. Op zaterdag 8 december konden alle bezoekers van de derby tegen KVVA ook zien dat wij iets terug doen voor de leden van de Club van 100. Met de mooie flyer konden we uitstekend uitleggen wat we doen.

Dat werkte zo goed, dat we op die ene zaterdag maar liefst 6 nieuwe leden voor de Club van 100 konden noteren! Een hartelijk welkom voor deze nieuwe leden, waarvan de naam nu al op ons mooie namenbord te zien is. Extra vermeldenswaardig is de inspanning van Piet Vastenburg, die een uitstekende verkoper blijkt voor de Club van 100. Piet, complimenten!

Al met al een druk en mooi jaar voor de Cobu Boys Club van 100!

De commissie van de Club van 100, te weten Anita Vliek, Henk Vliek, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker, Rein van der Laan, Marja Ros, en Aaldert Hofman, wenst u bijzonder fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling!

Tot in 2019!

De Club van 100, hoor jij er al bij?

Leave a Comment

(required)

(required)