CB1 verslaat Posthoorn met ruime cijfers

Het eerste van Cobu Boys heeft het restant van de wedstrijd tegen De Posthoorn succesvol afgerond. Enkele weken geleden werd het duel vlak voor rust gestaakt bij en 3-0 voorsprong voor de mannen van Bert van den Brom. Dinsdag scoorde de thuisploeg nog eens drie maal. Aangezien de bezoekers niet verder kwamen dan één tegendoelpunt, stond er na afloop een 6-1 zege voor Cobu Boys op het scorebord. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Onze eerdere ontmoeting tegen de Posthoorn werd na 44 minuten gestaakt. Vanavond spelen we het vervolg van deze wedstrijd, de Posthoorn met 10 en de Cobu Boys met 11 man.
Na 1 minuut gespeeld te hebben wordt het de hoogste tijd om van helft te wisselen en beginnen wij met de 2e helft.
Het is in de 2e helft al na 90 seconden raak als Marciano Rijnders vanaf rechts mooi voorgeeft, waardoor Robin van den Brom er 4-0 van kan maken, mooie aanval!
In de 49e minuut geeft Cumali Karaman handig op Robin, die vanaf links strak inspeelt…meer dan een corner levert zijn inzet niet op.
8 minuten later speelt Jaron onze Iliass Stremming in de 16 aan, die eerst zijn directe tegenstander met een mooie beweging het nakijken geeft en daarna weergaloos de bal in de uiterst rechterbovenhoek krult, 5-0!

In de 56e minuut probeert Robin de keeper van de Posthoorn met een schot vanaf de middenlijn te verassen, die gaat maar net over zeg!
Even later zien we een mooie pass op Robin die uithaalt…de keeper van de Posthoorn voorkomt met zijn redding een volgend doelpunt. Er volgt daarna een scrimmage voor het doel van de Posthoorn…..Illias scoort net niet. Het regent kansen! Zo is er In de 63e minuut op aangeven van Jaron wederom een enorme kans voor Iliass… hij schiet echter naast.
En dan is er de 70e minuut. Een geweldig mooie combinatie tussen Jaron en Iliass eindigt bij Robin, die robuust de 6-0 weet in te knallen.

Twee minuten later besluit trainer Bert om dubbel te wisselen. Dennis van Westerlaak en Robin gaan eruit en Batu en Damion Dekkers komen erin.
Meteen daarna zien we een volgende kans om te scoren als Batu Nuri Demir speelt op Iliass, die maar net naast schiet.
We zitten inmiddels In de 80e minuut als Marciano vanaf rechts een corner, neemt die door Cumali naast wordt gekopt.
Boris Bunnik probeert het daarna op aangeven van Wesley Lans vanaf 20 meter…zijn schot wordt gekeerd door de keeper van de Posthoorn.
In de 87e minuut is het onze tegenstander die uit het niets weet te scoren en staat het 6-1. In de allerlaatste minuut moet Sander van Andel nog 1 keer in actie komen als hij een schot van de Posthoorn over zijn lat tikt. Einduitslag 6-1!
Door deze mooie overwinning stijgen we naar plek 4 op de ranglijst en wacht ons aanstaande zaterdag de volgende derby (uit) tegen HVC om 14.00 uur, het is maar dat u het weet!