Geslaagd Bierfest van Club van 100

Vrijdagavond 19 oktober vond de jaarlijkse feestavond van de Cobu Boys Club van 100 plaats. Thema dit jaar was het Oktoberfest, ofwel Bierfest. Het clubhuis was gezellig vol! De leden van de Club van 100 konden genieten van een goed biertje, met natuurlijk de Bratwurst mit Sauerkraut und Senf. Ondertussen lekker bijpraten!

In het welkomstwoord blikte voorzitter van de Club van 100 Aaldert Hofman terug op het afgelopen seizoen. Daarin kon de Club van 100 veel leuke dingen doen voor de vereniging. Het meest opvallend zijn natuurlijk de zelfgemaakte dug-outs en de zonwering die in het clubhuis hangt. Daarnaast nog een aantal kleine acties, zoals goed opvallende hesjes voor vrijwilligers (al worden die nog niet vaak gebruikt).

De dug-outs werden symbolisch aan Cobu Boys voorzitter Arie van Bemmel overhandigd, waarna de harde werkers, de bouwers van de Klussenclub nog even extra in het zonnetje werden gezet. Zeer terecht!

Dat de feestavond zeer succesvol was, bleek wel uit het feit dat op die avond 2 aanmeldingen kwamen, en 1 op de dag na het feest! In de afgelopen maand is het ledenaantal van de Club van 100 daardoor met 5 gestegen naar 53! Op het namenbord in het clubhuis staan alle namen, inclusief de 5 leden die zich afgelopen maand hebben aangemeld.

Wilt u ook meedoen? De commissie staat voor u klaar op: Clubvan100@cobuboys.nl !

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)