De eerste 92 loten zijn verkocht…

In het kader van de Grote Clubactie bij Cobu Boys zijn de eerste 92 loten verkocht.  Het doel is om in totaal 209 loten te verkopen, zodat er volgend jaar een sport- en voetbalkamp voor onze jeugdspelers kan worden gerealiseerd. Er zijn nog vijf weken te gaan om dit resultaat te bereiken. Help jij mee?


Piet Ouwerkerk, die de actie bij de club coördineert:  ,,Het spel- en voetbalkamp wordt een dag met leuke spelactiviteiten voor zowel de allerkleinsten als de oudere jeugd, gevolgd door een gezellige barbecue en daarna bivakkeren in een tent op het voetbalveld.  Het is de bedoeling om met z’n allen lekker actief bezig te zijn en plezier te maken. Bij de realisatie van dit plan kunnen we de steun van de mensen uit Zielhorst en omgeving goed gebruiken.

Cobu Boys doet al enkele jaren mee. Vorig jaar werd er 765,60 euro opgehaald. Dat bedrag werd gereserveerd voor de realisatie van een geluidsinstallatie.

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Mensen die loten kopen, maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.  

De loten zijn online ook te koop via https://www2.clubactie.nl/actie/VVCobuBoys1.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)