Notulen ALV en CoBulletin

Vorige week hebben we aangekondigd dat de notulen en de presentatie van de Algemene Ledenvergadering op de website gepubliceerd zouden worden. Dat gaan we anders doen, dus niet via de website. Op verzoek van het bestuur zullen we deze stukken namelijk via de mail aan de leden sturen. Dat was gebruikelijk in de afgelopen jaren, dus dat zullen we ook nu doen. Naar verwachting worden deze stukken vrijdag 5 of zaterdag 6 oktober gemaild.

Onze nieuwsbrief, het CoBulletin van 28 september 2018, is eveneens via de mail aan onze leden verstuurd.

Heb jij het CoBulletin, de notulen of de presentatie niet in de mail ontvangen? Stuur dan even een mail naar ledenadministratie@cobuboys.nl met je goede mailadres.

Het volgende CoBulletin verschijnt waarschijnlijk rond 13 oktober.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)