CB1 blijft tegen VOP steken op 2-2

Boris Bunnik.

Het eerste van Cobu Boys is er zaterdag niet in geslaagd om VOP te verslaan. De derby eindigde in 2-2. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Voordat deze derby begint, is er nog het nodige te regelen. Onze grensrechter Aart Van Putten is een weekendje weg en zijn logische vervanger Bart de Graaf geblesseerd, ga er maar aan staan! Het zijn de keepers Wouter Duizendstra en Niels De Graaf die zich gaan opofferen vandaag. Wouter gaat vlaggen en Niels gaat met het 4e mee, grote klasse heren!
De wedstrijd begint met even aftasten maar dan zien we in de 6e minuut toch echt Mike de Graaf bijna scoren uit een genomen corner van Marciano Rijnders…helaas voor ons kopt Mike naast.
3 minuten later geeft Boris Bunnik van achteruit op Marciano die op de keeper van VOP afstormt…hij schiet, maar de keeper stopt zijn inzet.
Even daarna…een mooie aanval als Mike onze Dennis van Westerlaak weet te vinden die vanaf links mooi voorgeeft op Illias Stremming die het net niet weet af te maken. In de 20e minuut doet Florian Wijsbeek hetzelfde …net niet dus…op aangeven van Wesley Lans kopt hij naast.
Zeven minuten later krijgt VOP tot 2 keer de kans om te scoren en hoe! In eerste instantie zit keeper Sander van Andel er nog goed tussen en in de rebound is het maar goed dat Boris een schot van onze tegenstander op de doellijn weet te blokken, we komen goed weg zeg!
Na een half uur gespeeld te hebben is het Robin van den Brom die vanaf achteruit een perfecte bal lanceert op Florian die op de keeper van onze tegenstander afgaat…die dekselse keeper houdt echter stand en redt!
Daarna zien we VOP bijna een eigen doelpunt scoren als Marciano voorgeeft..corner!
Uit deze door Marciano genomen corner kopt Wesley geplaatst de 0-1 in.
1 minuut later is het alweer gelijk. In eerste instantie redt onze Sander nog maar in de rebound schiet VOP toch echt de 1-1 in.
Even daarna is er weer een kans voor VOP…er wordt echter over geschoten. Dit geldt ook voor een door hen genomen vrije trap…we zitten inmiddels in de 42e minuut…over!
Vlak voordat we aan de thee gaan beginnen volgt na een corner een scrimmage voor het doel van VOP waaruit Mike in de 16 weet te scoren, 1-2!
In de rust horen we dat trainer Bert een tweetal wissels gaat toepassen. Marciano en Cumali worden vervangen door Batu Demir en Melvin Kramer.

Tweede helft

Het 1e kansje na de rust is voor Illias die vanaf rechts over schiet. Daarna letten we in de 51e minuut niet
op als VOP zomaar de 2-2 weet te scoren.
7 minuten later probeert Boris van grote afstand de keeper van VOP te verschalken….. zijn inzet gaat naast.
Daarna mag Robin in de 70e minuut net buiten de 16 een vrije trap nemen. Zijn vrije trap is perfect, maar wordt door de keeper van VOP uit de linkerhoek gehaald.
5 minuten later is het maar goed dat Florian een schot van onze tegenstander tot corner weet te blokken waarmee hij een tegendoelpunt voorkomt. Het gaat over en weer in deze (matige) wedstrijd. We krijgen een enorme kans om op voorsprong te komen via Melvin….hij schiet echter tegen de paal.
Daarna is het Robin die op aangeven van Wesley in de 81e minuut inkopt. Hij vindt echter de keeper van VOP op zijn weg. Als wij vlak voor het einde van deze wedstrijd nog een vrije trap mogen nemen, hopen we met zijn allen dat diezelfde Robin deze er vanaf een metertje of 18 in gaat knallen…de bal gaat echter over en zo spelen we dus gelijk,een terechte uitslag.
Oké het was niet best vandaag maar er was er 1 bij ons die een wereldpartij speelde. Zelfs de supporters van VOP waren het met mij eens. We komen er niet onderuit….verleden week speelde hij al goed maar vandaag was ie gewoon super. Zijn naam? Boris natuurlijk, hij was ‘the man’!!!