Valse competitiestart voor CB1

SONY DSC

De hoofdmacht van Cobu Boys beleefde zaterdag een valse competitiestart. De mannen van Bert van den Brom gingen in eigen huis met 0-5 kansloos onderuit tegen ´t Gooi. Bert de Ruiter was onze verslaggever ter plekke.

In onze eerste competitiewedstrijd van dit seizoen treffen we ‘t Gooi. Dit is een tegenstander die voor het kampioenschap gaat hebben we in de wandelgangen gehoord….
De eerste minuten worden door ‘t Gooi gedomineerd met verschillende afstandsschoten op onze Sander van Andel. We geven natuurlijk (nog) geen kik. Na 6 minuten gespeeld te hebben passt Robin van de Brom van achteruit op Marciano Rijnders die met een handig steekpassje Boris Bunnik weet te vinden die bijna scoort…de keeper van ‘t Gooi belet dit echter en keert zijn inzet.
Na 11 minuten gaat Robin op avontuur …hij slalomt langs 3 man en ziet de keeper van ‘t Gooi daarna te ver voor zijn doel staan…helaas gaat zijn schot naast.
Hierna is het onze tegenstander die het heft in handen neemt. In de 29e minuut scoren de bezoekers de verdiende 0-1, Sander van Andel is kansloos.
Na dit doelpunt krijgen zij nog verschillende kansen om te scoren, maar de schade blijft tot de rust beperkt tot één tegendoelpunt.

Na de rust komt ‘t Gooi al snel op een 0-2 voorsprong en probeert trainer Bert met wissels het tij te keren. Het tij valt echter deze wedstrijd niet te keren tegen deze veel te sterke tegenstander. In de 70e minuut scoort ‘t Gooi dan ook met een mooie volley de 0-3. Even daarna raken zij de lat en in minuut 78 schieten zij de 0-4 in. Wij krijgen daarna nog een kans om te scoren als Marciano een vrije trap neemt…zijn schot belandt tegen de paal…dit zal ook ons laatste wapenfeit worden. Een paar minuten voor het eindsignaal brengt ‘t Gooi de einduitslag op 0-5.

Na deze ontluisterende nederlaag mogen we concluderen dat ‘t Gooi vandaag op alle fronten beter was en dat zij in onze klasse zeker een kampioenskandidaat zijn.
Tja en wij dan, hoe nu verder? Het antwoord is makkelijk gegeven.
Wij kunnen natuurlijk veel en veel beter. Vandaag ontbrak het ons voor een groot deel aan strijd en passie. Die strijd en passie gaan we gewoon volgende week in de derby tegen VOP dan maar laten zien, komt goed!

Leave a Comment

(required)

(required)