Na de ALV van 17 september

Op de bijzondere Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag 17 september waren maar liefst 86 mensen aanwezig. Een geweldige opkomst waar we heel blij mee zijn. De notulen van deze ALV zijn inmiddels in concept klaar en zullen komende week beschikbaar komen. We verwachten dat we dan ook de presentatie van afgelopen maandag beschikbaar kunnen stellen.

Inmiddels hebben we veel goede reacties gehad, en ook de eerste aanmeldingen van mensen die graag mee willen doen om onze vereniging weer goed op de rit te krijgen! Heel goed!

Het was ook heel fijn om te zien dat op de eerste competitiezaterdag er gewoon volop gevoetbald werd. We zagen diverse spelers uit de senioren die een wedstrijd aan het fluiten waren, heel goed. Onze eigen Baktosh en Rein floten elk maar liefst twee hele wedstrijden, ook een geweldig compliment waard!

Positieve berichten, die we in de komende weken vaker zullen delen!

Aaldert Hofman

 

Cobulletin, eind september 2018

Leave a Comment

(required)

(required)