CB1 heeft aan één helft genoeg om Driebergen te verslaan

Bert van den Brom.

Het eerste van Cobu Boys speelde zaterdag een geweldige eerste helft tegen Driebergen. In de rust stonden de mannen van Bert van den Brom in deze bekerwedstrijd met 0-4 voor. Daarna gebeurde er weinig meer, maar dat kon de pret niet drukken. Bert de Ruiter was zoals gebruikelijk onze verslaggever ter plekke.

We zitten in de 6e minuut als Robin van den Brom van achteruit met een geweldige pass Marciano Rijnders weet te vinden die vanaf rechts Wesley Lans bedient. Wesley geeft vervolgens strak voor op Illias Stremming, die de 1-0 voor zijn rekening neemt.
4 minuten later zien we Wesley Lans goed blokken op het middenveld en daarna Marciano Rijnders bereiken, die ook iets ziet…hij ziet de keeper van FC Driebergen iets te ver voor zijn doel staan….vanaf een metertje of 48 weet hij precies doelgericht uit te halen….de balt beland over de vertwijfelde keeper in het doel…werelddoelpunt, 0-2!
We zijn weer 4 minuten later (voor de lezertjes die niet goed kunnen rekenen …de 14e minuut) als we wederom een geweldig doelpunt zien.
Uit een verre ingooi van Wesley belandt de bal bij Marciano, die net buiten de 16 uit stand uithaalt…0-3!
Hierna heeft onze kilometervreter Dennis van Westerlaak het wel gezien en laat hij zich vervangen door Melvin Kramer.
In de 40e minuut besluit Marciano een onvervalste hattrick te scoren en hoe!
Via Lambert Bax en Wesley maakt hij de 0-4 geweldig af…zijn schot belandt in de uiterst linkerhoek, 0-4!
Met deze stand gaan we de rust in.
En dan hebben we de 2e helft…ik ga er niet te veel over berichten maar deze was door verschillende wisselingen niet best te noemen maar mede hierdoor ook begrijpelijk. Feit is dat we een zeer goede 1e helft speelden. Feit is ook dat Melvin Kramer het goed deed en dat Stef Ravensbergen ook zijn mannetje stond. Feit is ook dat de verdediging geen kansen weg gaf en daar stond toch ook Boris Bunnik en de altijd onverzettelijke Mike de Graaf die geen duel verloor vandaag.
Ach het staat allemaal best goed. Op de vraag of we gereed zijn voor het komende seizoen? Het antwoord is ja!