Zevenklapper CB1 tegen De Meer

Trainer Bert van den Brom.

De hoofdmacht van Cobu Boys heeft het publiek zaterdag verwend met goed voetbal en geweldig mooie doelpunten. Het slachtoffer in deze oefenwedstrijd was SV De Meer, dat met 7-0 werd verslagen. Bert de Ruiter maakte het verslag.

Het duurt even maar dan zien we in de 28e minuut toch echt onze Mike de Graaf uit een corner (ok de keeper van onze tegenstander laat los) precies zo als we hadden afgesproken alert inkoppen.1-0! Twee minuten later is Illias Stremming er als de kippen bij uit een snelle counter, hij scoort de 2-0.
Even daarna stuurt Mike onze Illias rechts de diepte in. Met een mooie steekpass laat hij Florian Wijsbeek de 3-0 binnen schieten. Daarna gaan we maar eens rusten.
Het duurt even, maar in de 72e minuut weet Illias de onverzettelijke Wesley Lans te vinden, die goed doorloopt en de bal panklaar geeft op Boris Bunnik die onberispelijk de 4-0 voor zijn rekening neemt.
Daarna zien wij een paar minuten later de klasse van Robin van den Brom die uit stand vanaf 18 meter de keeper van sv de Meer kansloos laat…de bal belandt in rechterbovenhoek, 5-0.
Als daarna Stef Ravensbergen in de 81e minuut perfect voorgeeft op Wesley die in de loop schitterend in de rechterbovenhoek de 6-0 voor zijn rekening neemt vraag je je af of er nog meer in zit. Het antwoord is ja….via een steekbal van Cumali weet Dennis van Westerlaak daarna nog Illias te vinden die de einduitslag op 7-0 weet te brengen.
Een mooie uitslag hoor, complimenten aan alle spelers vandaag!
Bij deze wil ik Jos Helmich nog bedanken dat hij op het laatste moment nog een scheidsrechter wist te vinden.
Volgende week wacht ons Driebergen….we gaan er voor!