Doel Grote Clubactie: spel- en voetbalkamp voor de jeugd

Leden van Cobu Boys starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om geld op te halen voor hun club.  Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Piet Ouwerkerk, die de actie bij de club coördineert:  ,,Dit jaar hopen wij met de opbrengst een spel- en voetbalkamp voor de jeugd te realiseren. Dat wordt een dag met leuke spelactiviteiten voor zowel de allerkleinsten als de oudere jeugd, gevolgd door een gezellige barbecue en daarna bivakkeren in een tent op het voetbalveld.  Het is de bedoeling om met z’n allen lekker actief bezig te zijn en plezier te maken. Bij de realisatie van dit plan kunnen we de steun van de mensen uit Zielhorst en omgeving goed gebruiken.

Cobu Boys doet al enkele jaren mee. Vorig jaar werd er 765,60 euro opgehaald. Dat bedrag werd gereserveerd voor de realisatie van een geluidsinstallatie.

Mensen die loten kopen, maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.  

De loten zijn online ook te koop via https://www2.clubactie.nl/actie/VVCobuBoys1.

 

Leave a Comment

(required)

(required)