Dug-outs op kunstgrasveld!

Een fantastische mijlpaal: op het kunstgrasveld staan twee splinternieuwe dug-outs! Gebouwd door de Klussenclub, geschonken door de Cobu Boys Club van 100! Geweldig cadeau, waar alle trainers, leiders en spelers voordeel van hebben!

Het is een geweldige prestatie dat deze twee dug-outs voor aanvang van de beker- en competitiewedstrijden gereed zijn. In de afgelopen maanden hebben met name Jos van den Heuvel, Rini van de Bor en Jan Stapper heel veel werk verricht bij het ontwerp en bouwen van deze Cobu Boys dug-outs. Gesteund door een aantal andere leden van de Cobu Boys Klussenclub en met hulp van de SRO bij de definitieve plaatsing op het kunstgrasveld. Veel dank!

Deze dug-outs zijn een geschenk van de Cobu Boys Club van 100 aan de vereniging! Een mooie aanschaf, mogelijk gemaakt door de bijdrage van de 50 leden van de Club van 100!

Wij hopen dat de dug-outs volop gebruikt worden!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)