CB1 speelt op AVK gelijk tegen Hooglanderveen

Het eerste van Cobu Boys heeft dinsdagavond op het Amersfoorts Voetbalkampioenschap met 2-2 gelijkgespeeld tegen Hooglanderveen.

In de 14e minuut wist Boris Bunnik (foto), na een mooie opening van Robin van den Brom met een schot in de uiterste linkerhoek de 1-0 te scoren.
In de 24e minuut kwam Hooglanderveen op 1-1.

In de 2e helft kwam Hooglanderveen 8 minuten voor tijd op een 2-1 voorsprong. Vlak voor tijd tekende Marciano Rijnders voor de 2-2 na weer een mooie assist van Robin. Vlak voor het eindsignaal kreeg Florian Wijsbeek nog een geweldige kans om de 3-2 te scoren…meer dan een corner leverde zijn inzet helaas niet op.

Deze wedstrijd tegen tweedeklasser Hooglanderveen eindigde dus in een gelijkspel. ,,Een verdienstelijk resultaat, complimenten hoor´´, aldus verslaggever Bert de Ruiter.