Vechtend CB1 kan degradatie niet voorkomen

Hoewel het eerste van Cobu Boys zaterdag alles gaf, trok Bunnik in de tweede ronde van de nacompetitie aan het langste eind. Door de 4-5 nederlaag (na verlenging) degradeert de ploeg van Bert van den Brom naar de vierde klasse. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

In deze 2e wedstrijd van de nacompetitie treffen we Bunnik. We moeten winnen om ons te handhaven in de 3e klasse….. De eerste kans dient zich aan in de 2e minuut. Uit een corner van Wessel Schmidt
kopt Robin van den Brom over. Even later wordt uit een volgende corner van Wessel door Florian Wijsbeek naast gekopt. Weer even later zien wij op links een mooie actie van Illias Stremming, die de goed doorgelopen Dennis van Westerlaakweet te vinden die links naast schiet. In de 6e minuut is het raak als Wesley Lans ver ingooit. Zijn ingooi wordt door Robin van den Brom in het doel van onze tegenstander gekopt, 1-0!

Afstandsschoten

Bunnik probeert ons hierna met wat afstandsschoten te verassen, maar alle pogingen mislukken. In de 21e minuut stoomt Wessel vanaf rechts goed door en brengt hij Illias in stelling, die maar net naast schiet.
Twee minuten later zien wij een duidelijke handsbal in de 16 van onze tegenstander, maar wordt er geen penalty gegeven. Wel weet Robin nog met een mooie omhaal bijna te scoren. Even later moet Sander van Andel optreden. Hij haalt een inzet van Bunnik uit zijn linkerhoek. We zitten inmiddels in de 25e minuut als Florian perfect Illias vrijspeelt. Geheel vrij voor de keeper scoort hij echter niet. Nadat Bunnik het zijnet van ons doel heeft weten te raken, haalt Robin op aangeven van Dennis buiten het strafschopsgebied uit…zijn schot gaat maar net naast. Kansen genoeg dus in deze 1e helft maar er zal gerust moeten worden met slechts een 1-0 voorsprong.

Prachtige goal

Dan moet het in de 2e helft maar gebeuren denk je dan…… En dat gebeurt dan ook. Met een geweldige mooie actie weet Illias zich vanaf links vrij te spelen en laat hij Wessel in de rechterhoek de 2-0 scoren!
Hierna dringt Bunnik aan en weten zij drie minuten later op de paal te schieten. Daarna zijn wij weer aan de beurt in de 54e minuut als Wessel vanaf 25 meter een vrije trap gaat nemen die door de keeper van Bunnik in een reflex uit zijn linkerhoek wordt gehaald.
6 minuten later mag Bunnik net buiten de 16 een vrije trap nemen die schitterend door Sander uit zijn doelgebied wordt gestompt. Het is me wel een wedstrijd zeg!
In de 67e minuut kopt Bunnik de 2-1 in en moet Mehmet Ackan geblesseerd het veld verlaten. Hij wordt vervangen door Cumali Karaman.
We zijn er hierna even niet bij met het koppie als er een onnodige penalty wordt weggegeven. Sander raakt de genomen strafschop nog met zijn vingertoppen, maar het is niet genoeg….het staat 2-2.

Jelle Bakker gaat hierna geblesseerd het veld af en wordt vervangen door Tom Winter. Daarna krijgen wij de kansen om de wedstrijd te beslissen. In minuut 82 weet Robin zich op links vrij te spelen en perfect voor te geven op Florian die kopt…de bal belandt bovenop het doelnet van onze tegenstander. Hierna geeft Robin in de 88e minuut voor op Wessel die inschiet maar de doelman van Bunnik weigert tot 2x toe te capituleren. Het blijft 2-2 en we zullen moeten verlengen.

Verlenging

In de 1e helft van de verlenging zien we Cumali uit stand uithalen…de keeper van Bunnik redt.
Hierna zien wij in de 98e minuut Tom iets te zacht terugspelen op Sander die er niet bij kan…onze tegenstander kan er wel bij en het staat 2-3.
Een paar minuten komt Bunnik door een snelle uitval zelfs op 2-4!
We geven niet op. In minuut 102 wordt een genomen vrije trap van Wessel door de keeper van Bunnik uit het doel gestompt en in de allerlaatste minuut van deze 1e helft van de verlenging knalt Robin op aangeven van Wesley in de linkerhoek. Wederom stompt de doelman de inzet uit zijn goal.
In de 2e helft van de verlenging komt Bunnik op 2-5 en denk je na een paar minuten gespeeld te hebben…het zit erop! Niets is minder waar als wij Tom in minuut 110 de 3-5 zien scoren met een schot in de rechterbovenhoek en Wesley uit een vrije trap van Wessel de 4-5 zien inkoppen!