JO17-1 verovert knappe tweede plek op AVK

Onze JO17-1 heeft zaterdag een geweldige prestatie geleverd door tweede te worden op het Amersfoorts Voetbalkampioenschap.

De ploeg van Roy Boute was in de poulefase te sterk voor Amsvorde (2-0) en VOP (1-0). Hooglanderveen werd op 0-0 gehouden. Alleen Quick bleek met 1-0 te sterk.

In de halve finale onderscheidde gelegenheidsdoelman Mike van Putten zich met enkele fraaie reddingen. Hij verving Niels de Graaf, die geblesseerd moest uitvallen. Het bleef in de reguliere speeltijd 0-0, zodat penalty´s de beslissing moesten brengen. Keeper Mike stopte twee penalty´s, terwijl Cobu Boys er zelf maar 1 miste.

In de finale hield onze JO17-1 lange tijd stand tegen Quick, maar werd het door een twijfelachtig doelpunt toch 1-0 voor de tegenstander.

Nadat de teleurstelling over de verloren finale was verwerkt, overheerste toch vooral de tevredenheid over het bereikte resultaat. ,,Ik ben een trotse trainer´´, aldus Roy Boute na afloop. ,,De boys hebben echt met en voor elkaar gestreden. Vandaag hebben we kunnen zien dat je met de juiste beleving heel veel kan bereiken.´´

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)