CB1 kan Waterwijk niet van titel afhouden

Na de 4-1 nederlaag tegen kampioen Waterwijk kan Cobu Boys 1 zich opmaken voor de nacompetitie. Komende zaterdag is Diemen om 14.30 uur de tegenstander op Sportpark Zielhorst. Bert de Ruiter maakte zoals gebruikelijk het verslag.

SONY DSC

Waterwijk kan vandaag kampioen worden en wij? Wij willen een zo goed mogelijk resultaat halen. Na 1 minuut komen we goed weg als een speler van Waterwijk oog in oog komt te staan met Sander van Andel…er wordt (gelukkig voor ons) over geschoten. 11 minuten later krijgen wij de kans om te scoren als via Florian Wijsbeek onze Marciano Rijnders op rechts in stelling wordt gebracht…zijn mooie inzet gaat maar net naast.
Na 19 minuten moet Sander aan de bak…hij werpt zich voor een doorgebroken speler en voorkomt hiermee een (tegen)doelpunt. Nadat dezelfde Sander in de 30e met een geweldige reflex een afstandsschot over zijn lat tikt is hij een minuut later kansloos als Waterwijk scoort, 1-0.
Een aantal minuten later krijgt Marciano een kans om te scoren…
Geen doelpunt voor ons maar in de 41e minuut wel voor onze tegenstander….2-0
Na weer een mooie redding van Sander gaan we de rust in met een 2-0 achterstand.

In de 2e helft gaan we van start met Burak Yasir Rahat die Marciano vervangt.
Nadat in de 53 minuut Angelo Kramers wordt vervangen door Stef Ravensbergen is het een paar minuten later Waterwijk die de score op 3-0 brengt. Daarna een volgende wissel…Illias Stremming wordt vervangen door debutant Melvin Kramer. In de 77e minuut mag onze tegenstander een penalty nemen en is de stand daarna 4-0. We geven niet op….de altijd met tomeloze inzet spelende Boris Bunnik scoort volgens ons de 4-1…helaas is de scheids het hier niet mee eens…buitenspel zegt ie!

Daarna krijgen we toch nog het dik verdiende doelpunt. Na ‘hands in de 16’ is er een penalty die er door ons ingeschoten moet worden. Deze taak wordt door Yasir serieus genomen, hij scoort onberispelijk de 4-1 in de rechterhoek. We verliezen deze wedstrijd weliswaar tegen de kersverse kampioen Waterwijk (gefeliciteerd!) maar weten dat het volgende week echt moet gebeuren!

Heel veel respect vandaag voor Lambert Bax en debutant Melvin Kramer…ennuh natuurlijk Stef…op hen kan je altijd een beroep doen. Na afloop altijd de vraag…wie is the man of the match? Bij een nederlaag blijf ik dit lastig vinden….
Wat ik vandaag in ieder geval zag was de tomeloze inzet van Florian…en Boris die hetzelfde liet zien.
Verder viel mij in positieve zin Lars Van der Zanden op. Tja en dan was daar natuurlijk Sander met ouderwets mooie reddingen! Deze week geen ‘man’….volgende week natuurlijk wel een verkiezing als wij de nacompetitie beginnen thuis om 14.30 uur tegen Diemen. Ik verwacht dan een hoop publiek die onze jongens gaan ondersteunen om ons te handhaven in de 3e klasse….daar gaan we voor!!!