CB1 kansloos tegen BFC

De hoofdmacht van Cobu Boys had op eigen terrein zaterdag niets in te brengen tegen BFC. Zonder de geblesseerde Wesley LansWessel SchmidtRobin van den BromGian DerksBoris Bunnik en Damion Dekkers verloor de ploeg van Bert van den Brom met 1-7. Bert de Ruiter maakte het verslag.

BFC komt sterk uit de startblokken. Al in de zesde minuut is het raak voor de ploeg uit Bussum. Daarna is er de kans om op gelijke hoogte te komen als Jelle Bakker in de 12e minuut opent op Marciano Rijnders, die handig doortikt op Lars Van der Zanden die maar net naast schiet. Mooie aanval maar jammer genoeg geen doelpunt.
BFC maakt 3 minuten later wel een doelpunt. Na een snelle uitval scoren zij de 0-2.
We zijn inmiddels in de 24e minuut als een BFC´er terugspeelt op de keeper. Dat hadden ze beter niet kunnen doen want die keeper maait gigantisch over de bal heen…polletje of niet…het staat zomaar 1-2.
Wat een meevaller voor ons zeg!

Een minuutje later is deze meevaller geworden tot een tegenvaller als BFC met een (2e) kopbal de 1-3 scoort.
Na een half uur zien wij Marciano op aangeven van Angelo Kramers net naast de rechterpaal van onze tegenstander schieten. Een minuut later weet BFC opnieuw met een kopbal (3e) te scoren, 1-4.
Uw stukkiesschrijver raakt echt van slag als er uit een corner in de 35e door BFC wederom met een kopbal (4e) wordt gescoord, hoe is het mogelijk?, 1-5.
4 minuten later kunnen wij iets terug doen….een enorme kans voor Illias Stremming….hij schiet naast.
In de 41e minuut wordt er door ons niet naast geschoten maar over gewipt door Angelo na een handig steekballetje van Lars. We gaan hierna de rust in.
In de rust besluit trainer Bert om Mike de Graaf en Danny de Vries te wisselen. Zij worden vervangen door Tom Winter en Vincent Hielckert.
Tja en dan moeten er even wat posities veranderd worden. Lars gaat centraal achterin spelen , Angelo naar de rechtsback positie, Tom Winter gaat op het middenveld spelen en Vincent in de spits.
Na deze wisselingen is het Illias die in de 53e minuut onderuit wordt getrokken in de ‘16e’, penalty! Florian Wijsbeek weet hierna  de gegeven strafschop niet te benutten.
Tja het zit niet mee….
Trainer Bert voert nog maar eens een wissel door…Florian wordt in de 67e minuut vervangen door Cumali Karaman.
Een minuut na deze wissel scoort BFC met een mooie volley de 1-6.
In de 77e minuut krijgen wij weer een kans om te scoren…Vincent schiet echter over.
Hierna krijgt BFC drie keer achter elkaar de kans om te scoren. Het is maar goed dat wij Sander van Andel op doel hebben staan. Met drie geweldige reddingen voorkomt hij tegendoelpunten. In de 88e minuut is hij echt kansloos als BFC uit een corner de 1-7 weet te scoren. Het laatste wapenfeit in deze wedstrijd is van Jelle die van afstand uithaalt….over!
We verliezen deze wedstrijd met 1-7 en dat is balen!
De supporters van Cobu Boys baalden ook en vertikten het om een ‘man van de wedstrijd’ te benoemen vandaag.
Begrijpelijk, toch zag uw verslaggever het volgende….hij zag een enorme inzet van Jelle en hij zag de gewenste inzet en spirit van onze gastspeler Vincent. Daarnaast zag hij de man die alles gaf en super speelde.
Oké volgens de supporters geen ‘man of the match’ maar ik zag een voorbeeld voor ons allen, Dennis van Westerlaak!!!!!!!