CB 45+ wint toernooi bij VVZA

Het 45+ team van Cobu Boys heeft vrijdagavond keihard toegeslagen. Op het terrein van VVZA bleven onze routiniers ongeslagen (drie keer winst, één keer gelijk), waardoor ze naar huis gingen met de toernooiwinst.

Vooraf neemt coach Bert de Ruiter de doelstelling van vanavond door met zijn mannen. ‘We gaan voor 7 punten en niet minder’, zegt hij. In de eerste wedstrijd wordt het 1e punt binnengehaald tegen Hoogland. Het is Aksen die ons op voorsprong brengt. Vlak voor tijd scoort Hoogland de gelijkmaker, zodat deze wedstrijd eindigt in 1-1.
Hierna spelen we tegen het stugge CJVV. Het is wederom Aksen die scoort. Onze tegenstander doet dit niet zodat wij met 1-0 winnen.
Onze 3e wedstrijd spelen wij tegen het sterke Roda. Door een geweldige inzet van al onze jongens winnen wij met 2-1. Het zijn Danny Broodkoorn en Jeroen Wubben die geweldig mooi in deze spannende pot weten scoren!
Onze laatste wedstrijd van deze avond spelen we tegen VVZA. Ook deze wedstrijd winnen wij. Doelpuntenmakers dit keer zijn Danny en Aart Van Putten die de ‘winnende’ maakt.
Wij sluiten dit toernooi af met deze mooie overwinning en kunnen stellen dat wij met zijn allen een geweldige prestatie hebben geleverd, 10 punten en kampioen!
Man of the match? Was het onze middenvelder Johan Flipse (rots in de branding op het middenveld) , Bart de Graaf (die ouderwets bikkelde),  Piet Ouwerkerk (die helaas geblesseerd uitviel), Aart (die alle wedstrijden speelde!), Danny (die 2 keer scoorde), Aksel (gastspeler die ook 2 keer het doel trof) of de altijd sterk acterende keeper Dennis? Ik ga deze keer voor de 67-jarige Bertje Overeem, ongelofelijk wat hij liet zien op het veld vandaag, respect.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)