Shirtactie Schalke 04: nog 1 dag

Sportpark Zielhorst, onze thuishaven, wordt op vrijdag 26 oktober 2018 (in de herfstvakantie) omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jeugdspelers tussen de 6 en 15 jaar krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gediplomeerde trainers kunnen onze talenten een fantastische voetbaldag beleven en hun voetbaltalent ontwikkelen.

Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal aanmeldingen. Hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldag.

Bij aanmelding krijg je een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met vv Cobu Boys te vieren, ontvangen onze spelers van 6 t/m 15 jaar tot 3 februari 2018 gratis een naam en rugnummer op het FC Schalke 04 voetbalshirt.

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, moet je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Let op: je hebt tot 3 februari om gebruik te maken van de kortingscode

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 26 oktober 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)