Club van 100 wenst u fijne feestdagen!

Met het einde van het jaar in zicht is voor velen ook het moment van bezinning en terugkijken aangebroken. Zo ook voor de commissie Club van 100. In deze terugblik kunnen we constateren dat 2017 het jaar van het hernieuwde elan geworden is voor de Cobu Boys Club van 100.

Vanuit een ledental van 32 zijn we in 1 jaar gegroeid naar 50 leden! De commissie is er van overtuigd dat het einde van deze groei nog niet in zicht is. Toch kijkt de commissie van de Club van 100 vooral vooruit en is inmiddels druk met de realisatie van de bestedingsdoelen, zoals die door de Club van 100 leden gekozen zijn!

Voor de dug-outs zijn we bezig met de subsidieaanvraag, die uiterlijk 22 december aanstaande bij de gemeente ingediend moet zijn. In samenwerking met de Cobu Boys Klussenclub wordt deze begroting gemaakt en we zullen zorgen dat de aanvraag op tijd bij de gemeente is.

Voor de zonwering is inmiddels een goede offerte ontvangen. In verband met de totale kosten van de zonwering wachten we onder andere even af tot er meer duidelijkheid is over de subsidieaanvraag van de dug-outs, zodat we mogelijk een aantal zaken kunnen combineren.

Natuurlijk doet de Club van 100 ook wat terug voor de leden van de Club van 100. Zij maken het immers mogelijk dat we deze mooie dingen voor Cobu Boys kunnen gaan realiseren. De leden van de Club van 100 ontvingen een lekkere speculaaspop uit handen van een van de commissieleden, als blijk van waardering voor de steun. Een klein gebaar dat zeer gewaardeerd werd.

Namens de hele Club van 100 wensen wij u als commissie hele prettige Kerstdagen en een goed, sportief maar vooral gezond 2018!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

Leave a Comment

(required)

(required)