CB1 in doelpuntenfestijn te sterk voor De Vecht

Het regende zaterdag doelpunten in Loenen aan de Vecht. De thuisclub scoorde drie keer, maar Cobu Boys wist maar liefst zes keer raak te schieten. Robin van den Brom had met drie treffers een belangrijk aandeel in de zege.

Op deze herfstdag met veel wind en regen treffen wij de S.V de Vecht uit Loenen aan de Vecht. De wedstrijd is nog maar net begonnen als Lars Van der Zanden vanaf zijn rechtsbackpositie Damion Dekkers weet te vinden die met zijn eerste schot op het doel van onze tegenstander laat zien dat hij nog niet helemaal scherp is…zijn schot gaat ver over.
Na 5 minuten zien wij een ongelukkig slippertje van Mehmet Ackan, waardoor De Vecht zomaar op voorsprong kan komen, 1-0.
In de 11e minuut zijn wij aan de beurt als, via een mooie steekpass van Wesley Lans, onze Damion zich mooi vrij speelt om daarna koelbloedig de gelijkmaker in de linkerhoek te schieten, 1-1.
Twee minuten later staan we op voorsprong als Robin van den Brom via een corner de bal terug legt op Wessel Schmidt, die met een schot vanaf 21 meter geweldig mooi rechts in de bovenhoek schiet, 1-2.
Niet veel later staat het alweer 2-2. Wouter Duizendstra weet een schot in eerste instantie nog te keren, maar in de rebound is het alsnog raak. Hierna krijgt Cobu Boys de nodige kansen om (weer) op voorsprong te komen, maar geheel tegen de verhouding in komt De Vecht op 3-2.

Het regent doelpunten in deze wedstrijd, zeker als in de 36e minuut Marciano perfect geeft op Robin, die de linkerhoek van onze tegenstander weet te vinden, hij tikt beheerst de 3-3 in.
We zijn 5 minuten later als Wessel een corner neemt Via Mike de Graaf (hoofd) kopt Robin de 3-4 in. Zo gaan we met een voorsprong te rust in. In die rust geeft trainer Bert aan dat ie totaal niet tevreden is. ,,Onnodige tegendoelpunten, te onrustig spel en wat missen we toch een hoop kansen’’, geeft hij aan.
In de tweede helft moet Wouter in de 50e minuut optreden na een uithaal van de nr. 11 van de Vecht…mooie redding!
In de 59e minuut krijgen wij een geweldige kans als Robin vanaf links Marciano in scoringspositie brengt…er wordt helaas niet gescoord.
Trainer Bert besluit in de 65e minuut te wisselen. Marciano gaat eruit en Florian Wijsbeek komt erin. We zitten inmiddels in de 71e minuut als wij de mooiste aanval van deze wedstrijd zien. Het begint van achteruit met een mooie combinatie tussen Wessel en Florian…de bal belandt bij Damion, die via een perfect steekballetje Robin zijn 3e doelpunt laat scoren, 3-5.
Daarna heeft Cobu Boys de kans om de voorsprong te vergroten door schoten van Robin en Wesley. Robin schiet echter over en Wesley ziet zijn schot gekeerd door de keeper van De Vecht. In de laatste minuut is het alsnog raak als Florian goed doorzet vanaf links. Hij wordt in eerste instantie onderuit gehaald, maar staat snel op (voordeel zegt de goed leidende scheidsrechter) en schiet de bal onberispelijk in de rechterhoek van onze tegenstander, 3-6!
Dit is ook de einduitslag. Geen beste wedstrijd maar toch maar mooi gewonnen!
Man van deze (toch wel ‘mindere’) wedstrijd? Hij scoorde 3 keer….Robin natuurlijk!