‘We zijn op de goede weg, maar…’

De Grote Clubactie loopt ten einde. Over twee weken is het over en uit. We zijn met z’n allen aardig onderweg richting ons streefbedrag van 500 euro, maar we zijn er nog niet. Momenteel zijn er 184 loten verkocht, die samen goed zijn voor een opbrengst van ruim 440 euro. We hopen dat er in de laatste twee weken nog minimaal 25 loten verkocht kunnen worden, zodat de nieuwe geluidsinstallatie straks kan worden aangeschaft. Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en met z’n allen ons best doen om ook die laatste loten aan de man te brengen. Zet ‘m op!

Cobu Boys doet al jaren mee met de Grote Clubactie. Met succes, want door de gezamenlijke inzet van talloze leden konden in het verleden bijvoorbeeld een beamer (plus scherm) worden aangeschaft en een leuk voetbalkamp voor de jeugd worden gerealiseerd.

De verkoop heeft een andere opzet dan de afgelopen jaren. Ieder lid kreeg aan het begin van de actie drie loten overhandigd, die aan ouders, familie vrienden of kennissen mogen worden verkocht. Elk lot kost 3 euro; 2,40 euro daarvan komt ten goede aan de club. De kopers helpen niet alleen Cobu Boys, maar maken ook kans op mooie prijzen.

De loten kunnen worden verkocht tot dinsdag 21 november.  De enige plek waar verkochte loten kunnen worden ingeleverd, is de daarvoor bestemde kartonnen box die op de bar in de kantine staat.

Als je loten op zijn en je wilt er nog meer hebben, meld je dan even bij onze barmedewerkers in de kantine.

De organisatie is in handen van Piet Ouwerkerk, Monique Janssen en Lenny van Valkenhoef.

Loten zijn te koop via onderstaande link.

https://www2.clubactie.nl/actie/VVCobuBoys1

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)