Gehavend CB1 onderuit tegen Olympia

Het eerste van Cobu Boys was zaterdag niet opgewassen tegen Olympia. De afwezigheid van zes basisspelers bleek te veel van het goede voor de mannen van Bert van den Brom. Op Sportpark Zielhorst werd het 0-3. De jarige Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

We missen nogal wat (basis) spelers vandaag en zeker niet de minste(n). Geblesseerd zijn Robin van den Brom, Mike de Graaf, Angelo Kramers en Sander van Andel. Gian Derks is afwezig door verplichtingen elders en door een schorsing missen we ook nog Dennis van Westerlaak…ga er maar aanstaan!

We hebben 1 meevaller…Mehmet Ackan is vanaf heden weer beschikbaar, een vette meevaller.

Trainer Bert heeft besloten om Boris Bunnik als rechtsback in te zetten…we zijn benieuwd!

In de eerste 27 minuten gebeurt er weinig.

Olympia wordt echter in de 28e minuut wel gevaarlijk en Mehmet moet ingrijpen…dit levert hem ‘geel’ op.

Het is Olympia die in de 35e minuut de 1e echte kans creëert. Het schot gaat echter over.

Even daarna een kopbal van de bezoekers, maar Wouter Duizendstra staat paraat.

In de 40e minuut krijgen wij onze 1e kans als Marciano Rijnders voor de keeper van onze tegenstander verschijnt…de keeper van Olympia wil echter niet meewerken en redt.

Hierna volgt nog een kansje als Boris Marciano in stelling brengt…de keeper van Olympia is echter alert en redt eenvoudig. We gaan de rust in met een 0-0 stand. Trainer Bert geeft tijdens de thee aan te gaan wisselen…de moegestreden Burak Yasir Rahat wordt vervangen door een jonkie.. Ilias Stremming.

De 2e helft is nog geen 33 seconden uit oud als Olympia de 0-1 weet te scoren, wat een domper zeg!

We krijgen hierna kansen.

In de 57e minuut… Damion Dekkers die op aangeven van Wessel Schmidt geheel vrij voor de keeper van Olympia staat…hij doet niets verkeerds en schiet in…helaas voor ons…geen doelpunt..de keeper van Olympia zit ‘irritant’ in de weg. Een minuut later..Marciano haalt uit stand uit…zijn schot gaat maar net  naast. In de 59e minuut schieten wij, via Lars van der Zanden tegen de paal.

In de 64e minuut….een tegenaanval van Olympia..zij koppen de 0-2 in!

Daarna wederom kansen voor onze tegenstander. Zo wordt er in de 67e minuut een vrije trap van Olympia keurig door Wouter Duizendstra over getikt en haalt Wesley Lans in de 70e minuut op miraculeuze wijze een bal van onze doellijn vandaan. Daarna moet onze Wouter weer aan de bak….in de 72e minuut weet hij een schot van Olympia uit zijn linkerhoek weg te stompen..mooie redding!

In de 74e minuut speelt Lars zich mooi vrij en haalt uit…voor de 2e keer in deze wedstrijd…zijn inzet..wederom tegen de paal! Na ons offensief…je zal het zien…is het Olympia die in de 77e minuut met een vrije trap onze Wouter passeert, 0-3.

We geven niet op….80e minuut…een vrije trap van Wessel wordt door de keeper van Olympia tot corner getikt.

In de 87e minuut zien we Ilias een mooie actie uitvoeren…zijn schot gaat rakelings net naast. Daarna volgt er nog een afstandsschot van Wessel…ook naast.

We verliezen deze wedstrijd met 0-3.

Geflatteerd, maar het is niet anders.

Man of the match? Naar mijn beleving niemand..zo lastig ook om iemand te benoemen bij een nederlaag.