MO17 overtuigend naar ruime zege op VOP

AMERSFOORT- Cobu Boys MO17 heeft een uitstekend weekend achter de rug. De ploeg wist op het eigen Sportpark Zielhorst werd VOP makkelijk aan de kant geschoven: 11-0. En dat was eigenlijk nog veel te mager..

De bal lag al vroeg in het net. VOP stond te knoeien in de achterhoede en Jennifer profiteerde. Zij schoof de bal rustig in het vijandelijke doel. Ook de 2-0 kwam tot stand na slordig uitverdedigen. De keepster van VOP schoot de bal zomaar in de voeten van Kimmy en de snelle aanvaller schoot overtuigend binnen. Ze maakte ook de derde treffer van de middag. Cobu Boys speelde niet heel overtuigend, maar in de problemen kwam het elftal niet. Nog voor het rustsignaal was het verschil 4 doelpunten. Het was wel een knullig moment. Leila bracht de bal voor uit een corner en de doelvrouw van VOP schoot de bal in de kruising. De ploeg uit Vathorst kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar het was Lilly die steeds weer ingreep. De verdediger speelde een ijzersterke wedstrijd.

In de tweede helft ging het nog makkelijker. De gasten probeerden het wel, maar Cobu Boys was te sterk. Kimmy was echt in topvorm. Ze zorgde constant voor gevaar en haar tegenstander werd gepasseerd alsof die er niet stond. De wedstrijd was met 4-0 natuurlijk beslist. En ik hoor u denken. Heeft Leila er geen één van gescoord? Dat klopt. Opvallend, maar in de tweede helft kwam het goed. Binnen een minuut na het begin van de tweede helft had de aanvoerder van de thuisploeg haar treffer te pakken. Ze rondde heel kalm af. De rood-zwarten kregen echt een hoop kansen. De makkelijkste kansen werden gemist. Desondanks vielen er nog zes goals. Kimmy maakte daar vier van. Ze bracht daarmee haar totaal op vijf(!). Leila maakte de andere twee en daarmee voltooide ze ‘gewoon’ weer een hattrick. Wat een klasse heeft de thuisploeg toch in huis.