Club van 100 wenst u een fijne zomer!

De Club van 100 commissie evalueerde op 1 juni in de laatste commissievergadering het afgelopen seizoen. Over het algemeen zijn we heel tevreden. Het aantal leden van de Club van 100 groeide weer, van 35 naar 47 per 1 juni 2017. Een mooie opsteker en bovendien is de contributie van alle leden ontvangen.

We konden ook al mooie dingen organiseren voor de club en voor onze leden. Nieuwe vlaggetjes voor de grensrechters en een mooie bijdrage aan de kampioensshirts van Cobu Boys 1. De voorbereiding voor de aanschaf van dug-outs is gestart. Om diverse redenen gaat dat nog wel een tijdje duren, maar wat in het vat zit verzuurt niet. In de volgende ledenvergadering geven we een update.

Die ledenvergadering voor de Club van 100 staat gepland voor donderdag 31 augustus 2017, aanvang 20.00. Dus die kunt u alvast in de agenda zetten!

Tot slot wensen wij alle leden van Cobu Boys een hele fijne zomer!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

SONY DSC

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)