Hattrick Mike van Putten hoogtepunt 7×7 toernooi

Een team van VVZA heeft zaterdag het 7×7 seniorentoernooi van Cobu Boys op zijn naam geschreven. Hoogtepunt van de middag was een loepzuivere hattrick van jeugdspeler Mike van Putten. Bert de Ruiter, zoals altijd van de partij, maakte het volgende verslag.

Vandaag wacht ons het 7 tegen 7 toernooi. Ongeveer 45 deelnemers hebben zich opgegeven om er een mooie voetbalmiddag van te maken. Om exact 13.00 uur geeft uw stukkiesschrijver met zijn fluwelen stem aan dat we kunnen beginnen!

De strijd die wij deze middag op beide velden zien is geweldig om mee te maken. Fanatiek gaan alle teams voor de winst. Uniek om mee te maken…..we zien geen scheidsrechters op het veld! Helemaal niet nodig ook blijkt achteraf. Geen onvertogen woord op het veld…geen onnodig harde overtredingen…er wordt gewoon lekker sportief om de punten gevoetbald, zo kan het dus ook!
Verleden week kregen Feyenoord supporters tranen in de ogen na de hattrick van Dirk Kuyt. Vandaag zien we op sportpark Zielhorst hetzelfde gebeuren als jeugdspeler Mike Van Putten er 3 maakt in 1 wedstrijd, de tissues zijn op dat moment niet aan te slepen!
Om 16.30 uur is er de prijsuitreiking. Alle deelnemers hebben er op dat moment 100 minuten voetbal opzitten en horen dan dat VVZA deze middag de meeste punten heeft behaald. Een applaus volgt…zij waren de beste. Een leuk en zeer sportief toernooi zagen wij vanmiddag. Dat smaakt naar meer, dus volgend jaar weer!
Bij deze wil ik Tom Voost en Peter Sigger bedanken op de wijze waarop zij de wedstrijdleiding ondersteunden vandaag, helemaal top!

Leave a Comment

(required)

(required)