Club van 100 bakt ze bruin!

Op vrijdag 19 mei sloot de Cobu Boys Club van 100 het seizoen af met een smakelijke en vooral gezellige BBQ voor de leden van de Club van 100. Het merendeel van de leden was aanwezig en genoot met hun partner van een lekker bruingebakken stukje vlees, gegarneerd door salade, stokbrood en diverse sauzen.

In zijn welkomstwoord blikte Aaldert Hofman, voorzitter van de Club van 100 commissie, terug op dit seizoen. Een seizoen waarin de Club van 100 weer een nieuwe impuls kreeg door het aantreden van de nieuwe commissie. Een seizoen waarin het ledental van de Club van 100 steeg van 35 naar 45 leden en waarin de commissie weer leuke dingen kon organiseren voor de leden, maar vooral ook voor onze vereniging Cobu Boys!

De avond onderstreepte het familiegevoel binnen Cobu Boys en de Club van 100. Gezellig bijpraten en terugkijken op een geslaagd seizoen. Lekker barbecueën, een drankje, vooruitblik op de vakantie. Speciale dank voor Jos, Mario en Marjon voor hun extra vrijwilligerswerk op deze dag en avond!

Meer info over de Club van 100 bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Cobu Boys Club van 100: Hoor jij er al bij?

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)