Cobu Boys MO15 hervat competitie met gelijkspel

AMERSFOORT- Ruim een maand speelde Cobu Boys MO15-1 geen enkele wedstrijd. Afgelopen zaterdag streden de meiden eindelijk weer eens voor drie punten. Het werd een moeizame bevalling. Waterwijk leek op weg naar de overwinning, maar de rood-zwarten vochten zich knap terug.

Voetballend gezien was het geen mooie wedstrijd. Maar dat werd gecompenseerd door de strijd die beide elftallen lieten zien. Uiteindelijk werd het ook nog spannend, dus werd het toch een mooie voetbalmiddag. Het spektakel begon pas in de tweede helft. De ploeg uit Almere kwam op een mooie 0-2 voorsprong. Beide goals werden gemaakt door de snelle aanvaller van Waterwijk, die in het eerdere duel tussen beide ploegen voor de late 1-1 zorgde.

Cobu Boys leek uit het veld geslagen, maar dat was slechts schijn. Er werd namelijk een fraaie comeback ingezet. Leila viel niet echt op, maar ze werd toch weer de reddende engel. De aanvaller, niet helemaal fit, scoorde eerst de 1-2 en daarna ook nog de 2-2. Zo eindigde een moeizame middag toch nog positief voor de ‘Keientrekkers’.

 

Leave a Comment

(required)

(required)