Club van 100 groeit en kiest dug-out

Terwijl buiten de storm raasde, ging het er op donderdag 22 februari binnen bij de ledenvergadering van de Club van 100 heel wat rustiger aan toe. In de gemoedelijke sfeer die bij Cobu Boys en zeker bij de Club van 100 past, spraken de leden zich uit over het cadeau dat we namens de Club van 100 aan onze vereniging gaan geven.

Uit de mededelingen van de commissie werd duidelijk dat het aantal leden van de Club van 100 sinds afgelopen 1 december gegroeid is van 35 naar 43. Een mooie groei! Ook werd duidelijk dat nagenoeg alle leden inmiddels hun contributie betaald hebben. Fijn om te horen.

In totaal waren 14 suggesties aangedragen voor een cadeau. In een gewijzigde stemprocedure konden alle leden hun eigen voorkeur aangeven. De telling van de stemmen was door elke aanwezige ‘live’ te volgen op het grote projectiescherm, ook een cadeau van de Club van 100!

De nummer 1 keuze: Dug-outs op het kunstgrasveld! Een zeer mooi doel, hoewel dat nog wel wat voeten in aarde heeft en goed onderzocht zal worden. Het budget wordt gereserveerd, maar waarschijnlijk kan de echte aankoop en realisatie pas in 2018 plaatsvinden. We houden u op de hoogte.

De volledige uitslag was als volgt:

  1. Twee dug-outs voor kunstgrasveld (22 punten)
  2. Rolgordijnen in kantine (15)
  3. Gedeeltelijke overkapping terras (14)
  4. Graffiti op clubhuis (8)
  5. Nieuwe vlaggen voor de grensrechters (8)
  6. Vlag met nieuwe clublogo (8)
  7. Nieuwe set speakers (4)
  8. Wedstrijd tegen BVO (3)
  9. Clinic voor jeugdleden (3)
  10. Lockers (3)
  11. Fietsenstalling (1)
  12. Nummersysteem snackcorner (1)
  13. Bewegwijzering fietsen plaatsen (0)
  14. Nieuwe stoelen bestuurskamer (0)

De commissie van de Club van 100 gaat nu aan de slag om deze keuzes verder uit te werken. Natuurlijk zullen we daarbij overleggen met het bestuur en anderen waar dat nodig is.

Tot slot werd iedereen nog attent gemaakt op de geplande feestavond voor de Club van 100. Wilt u ook daarbij aanwezig zijn? Wilt u ook zelf meestemmen over een cadeau? Dat kan! Wordt lid van de Club van 100!

Steun Cobu Boys, wordt lid van de Club van 100!

Meer info bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobu-boys.nl

Leave a Comment

(required)

(required)