Pijnlijke nederlaag CB1 tegen BZC

SONY DSC

Het eerste elftal van Cobu Boys is de tweede competitiehelft gestart met een nederlaag tegen BZC: 3-1. Onze verslaggever Bert de Ruiter was erbij.

Eerder dit seizoen behaalden we ’thuis’ een moeizame 2-1 overwinning tegen BZC, geen ‘makkie’ vandaag dus!

In de 2e minuut moet Sander van Andel al handelend optreden. Hij stompt de bal uit zijn goal na een doorbraak van onze tegenstander.

In de 10e minuut zien wij een ultieme mogelijkheid om op voorsprong te komen. De mooie voorzet van Robin van den Brom wordt echter door Angelo Kramers over gekopt. We spelen onrustig en slordig, waardoor BZC in de 20e minuut op voorsprong weet te komen. We zien de bal na een doorbraak van onze tegenstander zomaar in de hoek verdwijnen. Sander is kansloos, 1-0.

8 minuten later is Sander alert als hij een schot van BZC uit de linkerhoek tikt. Doen wij dan niets? Jawel hoor. In de 32e minuut passt Wesley Lans op Damion Dekkers, die scherp voorzet….een verdediger van BZC kopt de bal echter over. Een minuut later zien wij een schot van Wessel Schmidt gestopt worden door de keeper van BZC en en even later laat diezelfde keeper na een corner de bal zomaar los. Robin kan de bal erin tikken maar die dekselse keeper van BZC werkt niet mee. Het is inmiddels de 41e minuut….

We zijn niet alert in de verdediging en BZC scoort de 2-0.

Daarna zien wij even later Leroy Baum bijna scoren. Helaas kopt hij uit een vrije trap net niet scherp genoeg in…de keeper van BZC tikt zijn inzet tot corner.

Een minuut voor het rustsignaal eindigt een vrije trap van Robin op de lat…het zit niet mee vandaag!

Na de rust neemt Wessel in de 51e minuut een vrije trap, die Damion direct op zijn pantoffel neemt…de keeper BZC stopt zijn inzet. We zijn 4 minuten later als Angelo een corner van Wessel niet goed afrondt; hij schiet naast.

In de 58e minuut weet ook Robin dat die keeper van BZC in vorm is. Zijn schot vanaf links wordt door hem gestopt.

De druk van Cobu Boys neemt toe. Het is inmiddels de 59e minuut……

Een vrije trap van Wessel Schmidt…..Angelo schiet tegen de keeper aan…wat een kans zeg…daarna kan Wesley Lans de bal ook nog intikken….het lukt niet…de bal gaat naast.

We gaan hierna wisselen, 1 op 1 spelen…alles voor een goed resultaat.Lambert Bax gaat eruit en Boris Bunnik komt erin.

Het is de 69e minuut…een vrije trap van Wessel wordt door de keeper van BZC uit de goal getikt, corner dus.Uit deze corner weet Boris over te schieten. Een minuut later zien we BZC ook over schieten. Qua ‘over schieten doen we dus niets voor elkaar onder stel ik op dat moment vast.

We gaan nog een keer wisselen hierna. Angelo wordt vervangen door Nahib Hamidi. Na deze wissel zie ik even later Damion onderuit getrokken worden in het strafschopgebied, penalty dus. Het is Wessel die deze strafschop neemt en scoort, 2-1.

Daarna is BZC weer aan de beurt. In de 83e minuut een mooie redding van Sander….het kan nog steeds….

Onze hoop op beter wordt 3 minuten voor tijd de grond ingeboord….BZC scoort de 3-1.

We verliezen en als je eerlijk bent nog helemaal terecht ook. Achteraf hebben we het over ‘collectief falen’ en ‘100% kansen missen’. Feit is dat we vandaag te kort schoten op alle fronten. En nu? Gewoon winnen over 2 weken tegen ‘ t Gooi, niks aan de hand hoor. We kunnen gewoon heel goed voetballen en zullen dat de komende wedstrijden ook laten zien! Man of the match? 5 supporters mochten stemmen vandaag….het werd Wesley.